Dato Kelana Indra Sakti
Fanpage
JADUAL AKTIVITI DATO’ KELANA

ANDA BERPENYAKIT MISTERI.SUDAH

BERTAHUN.DIRAWAT .TIDAK SEMBUH

TERKENA BUATAN ORANG. TERKENA SIHIR.PELALAU. SANTAU. ATAU GANGGUAN SAKA.SELALU KENA HISTERIA. KERASUKAN.SUDAH BERTAHUN DIRAWAT SECARA MODEN ATAU TRADISIONAL. TIDAK JUGA SEMBUH.

Sentiasa runsing gelisah.was2.lemah malas cepat marah.susah hendak tidur.atau sentisa hendak tidur.badan panas macam disalai.ada kala nya kesejukan.terasa badan macam dicucuk dengan jarum.suka duduk bersedirian.dengar suara bercakap. nampak lembaga qaib.selalu histeria kerasukan jin atau saka.

Sudah bertahun tahun masaalah penyakit anda tidak juga sembuh sembuh.bah kan makin bertambah teruk.Sudah Bermacam macam.usha ikhtiar rawatan anda sudah buat.rawatan dengan bermacam macam.bomoh sudah,

dengan ustaz2 paker rawatan islam. Yang BERLANDAS KAN AL-QURAN. RUQYAH. HADIS DAN SUNAH NABI S.A.W.yang amat terkenal dan tidak terkenal pun sudah.

 JAUH DEKAT SUDAH PERGI.KATA BOMOH JUGA KATA USTAZ KUNUN NYA ANDA TERKENA SIHIR. KENA SANTAU.ADA YANG KATA ANDA DIGANGGU OLIH JIN ATAU SAKA.ADA YANG KATA ANDA TERKENA SIHIR BUATAN ORANG.KERANA ORANG HASAT DENGI PADA ANDA.

ANDA JUGA SUDAH MERAWAT MASAALAH PENYAKIT ANDA.DENGAN USTAZ YANG SANGAT TERKENAL,KUNUN RAWATAN NYA BERLANDAS KAN.AL-QURAN.RUQYAH.HADIS DAN SUNAH NABI S.A.W.

Cara Rawatan nya. menyeksa pesakit.kunun untuk mengeluar kan jin yang bersarang dalam badan pesakit. dengan cara memicit jari kaki .jari tangan.badan dipukul dengan kayu.lagi kuat pesakit menjerit kesakitan lagi kuat jari kaki.jari tangan.badan lagi kuat dipukul dengan kayu.

kunun kata ustaz yang merawat .jin dalam badan pesakit  menjerit kesakitan.kerana power azan serta ayat2 suci al-quran.ruqyah.yang mereka baca menyebab kan jin dalam badan pesakit menjerit kesakitan.tetapi yang sabenar  nya sakit orang bukan jin.

Ada juga cara mereka merawat pesakit dengan cara.tidak memicit  jari kaki dan tangan.mereka hanya membaca ayat2 suci al-quran.ruqyah.apabila pesakit mendengar bacaan ayat2 suci yang dibaca kan olih ustaz.

maka pesakit pun menjerit.saperti histeria.kerasukan jin. kunun nya power ayat2 suci yang dibaca olih ustaz dengan betul. kunun menyebab kan jin yang bersarang  dalam badan.panas  kesakitan.

Tidak terfikir kah ustaz yang merawat pesakit .yang pesakit pun bolih baca sama. saperti yang dibaca olih ustaz.kenapa apabila ustaz baca.jin yang bersarang dalam badan pesakit .menjerit kepanasan.kesakitan.

apa bila pesakit sendiri yang membaca jin dalam badan pesakit tidak pula menjerit kesakitan.sudah tentu jin dalam  badan pesakit hanya berlakun sandiwara sahaja.

kunun nya jin yang sakit.jin hanya berpura2 sakit.agar supaya ustaz terus menyeksa pesakit.pada sangkaan ustaz kunun nya dia menyeksa jin.yang sabenar menyeksa orang.

agar selalu bolih datang kapusat rawatan islam ustaz.untuk melihat lakunan sandiwara ustaz yang sungguh hebat. memfitnah jin.jadi kan jin sebagai kambing hitam

Jika betul mereka paker rawatan islam yang handal.tahu mana2 ayat2 suci yang bolih membinasa kan jin.bolih membenteng diri.memagar rumah dan pusat rawatan islam mereka.kenapa jin sangat suka datang.berulang kali.

 bolih masuk katempat rawatan ustaz .jin tidak takut pun berlawan dengan mereka.jika benar handal.jika betul ayat2 suci yang mereka baca ada power.kenapa 4 atau 5 orang ustaz yang merawat hanya satu orang pesakit.yang terkena histeria kerasukan jin.

APA BODOH SANGAT KAH JIN.DALAM BADAN PESAKIT. SANGGUP DATANG BERULANG KALI KAPUSATAN RAWATAN ISLAM USTAZ. SEMATA2 UNTUK DISEKSA OLIH USTAZ.

SEBELUM SAMPAI GILIRAN NYA JIN YANG BERSARANG DALAM BADAN PESAKIT.ADA MELIHAT ADA MENDENGAR KAWAN2 JIN NYA,MENJERIT KESAKITAN TERPEKIK TERLOLONG. DISEKSA, DISEMBELIH. DIBAKAR. DITANGKAP DIMASUK KAN KEDALAM BOTOL.OLIH USTAZ.

APA BODOH SANGAT KAH JIN YANG DALAM BADAN PESAKIT.SEPATUT NYA KELUAR LAH DAHULU.APABILA PESAKIT KELUAR DARI PUSAT RAWATAN ISLAM.YANG KUNUN.BERLANDAS KAN.AL-QURAN. RUQYAH. HADIS DAN SUNAH NABI S.AW.MASUK LAH SEMULA KEDALAM BADAN PESAKIT TEMPAT DIA BERSARANG.

 

JIKA BETUL RAWATAN USTAZ. SAPERTI TERSEBUT DIATAS. KENAPA PESAKIT YANG SUDAH DIRAWAT BERULANG KALI OLIH USTAZ.ADA SUDAH BERTAHUN2.DIMERATA TEMPAT PUSAT RAWATAN. YANG KUNUN NYA.BERLANDAS KAN AL-QURAN.RUQYAH.HADIS DAN SUNAH NABI S.A.W. TIDAK JUGA SEMBUH.

CARA MEREKA MERAWAT TERLALU YAKIN HANYA PADA AYAT2 SUCI YANG MEREKA BACA ADA KUASA ADA POWER.MEREKA LUPA YANG SABENAR BERKUASA HANYA ALLAH S.W.T. YANG MAHA AGONG SAHAJA YANG BERKUASA.JIKA ALLAH TIDAK IZIN KAN BACA LAH APA2 AYAT SEKALI PUN TIDAK AKAN AKAN JADI.

Jin tidak binasa hanya dia sekadar mendengar bacaan ayat2 suci.jin akan binasa jika dia cuba melawan .itu pun jika allah mengizin kan.

Jin jadi kan pusat rawatan islam saperti tersebut diatas sebagai panggung hiburan nya. Mereka terlalu gumbira.kerana Berjaya memperbodoh  bodoh kan.ustaz yang kunun nya paker rawatan islam yang handal. untuk melihat lakunan sandiwara ustaz.yang  sangat lucu. yang amat mencuit menghibur kan hati jin.

Jika lah anda ada merawat dengan ustaz saperti tersebut diatas.yang sabenar  nya.ustaz saperti tersebut atas telah menyeleweng.menyimpang terpesong juauh.telah memperalat kan.yang kunun rawatan mereka BERLANDAS KAN ALQURAN. RUQYAH.HADIS DAN SUNAH NABI.

Tidak ada dalam al-quran.ruqyah.hadis dan sunah nabi s.a.w.ada menyebut  saperti mereka buat.hanya mereka menipu semata mata.saperti dakwaan mereka kunun nya.mereka bolih Nampak jin.bolih ditangap.   disembeleh. dibakar .dimasukan kedalam botol,

mereka ustaz lulusan mesir kunun nya mereka paker rawatan yang handal.sanggup menipu orang ramai.mereka jadi kan jin sebagai kambing hitam.memfitnah jin.pada hal jin tidak buat saperti yang mereka kata kan.semata mata. untuk cari publisiti murahan.

SATU CONTOH.USTAZ MENIPU.MEMFITNAH. JADI KAN JIN SEBAGAI KAMBING HITAM. KLIT DISINI.

JIKA ANDA ADA MASAALAH SAPERTI TERSEBUT DIATAS JANGAN KECEWA JANGAN PUTUS ASA.HARAPAN MASIH ADA DATO’ KELANA SEDIA MENOLONG.MENYELESAI KAN MASAALAH ANDA.

Ingat lah allah tidak akan mengubah nasib kita.sudah tentu kita sendiri kena mengubah nya.

Carian Terkini:
 • testimoni mengeluarkan saka yang degil (12)
 • dao penawar sihir (1)
 1. Inginkan Minyak Pengasih untuk isteri, Suami, Kekasih???
  atau BATU RAJA SAKTI.

 2. Isteri terkena Sihir, Histeria, Kerasukan Jin/Saka Keturunan???

 3. Anda Berpenyakit Misteri???

 4. Perniagaan Semakin Merosot???

 5. Anak degil tak dengar cakap???

 6. Anda Bermasalah? ISTERI Selalu Minta Cerai???

 7. Suami Anda Bermasalah??? SUAMI Ego??? Panas Baran???

 8. Anda dibenci orang?? Orang Hasad Dengki dengan Anda??
  Anda Putus Tunang
  ???

 9. Buang SAKA, diganggu SAKA???

Testimoni Masalah Tekanan

Menghadapi Masalah Kes Penipuan

Kes Kehilangan Barang

Perniagaan Bertambah Maju

Kes Masalah Rumah Tangga

Kes Derita Disihir

Rumahtangga Aman Tenteram

Kes Orang Berhutang Kepada Anda

Kes Hubungan Suami Isteri Bertambah Rapat

Masalah Penyakit Ganjil

Kes Disihir Orang

Akibat Saka Selama 8 Tahun

Hadapi Masalah Pertunangan

Rumahtangga Kembali Aman & Tenteram

MENGALAMI SAKIT JIWA.BERPUNCA TERLALU TAKUT.


KETERANGAN TISTIMONI
PESAKIT 6 BULAN DOCTOR TELAH MENGESAH KAN DIA MENGALAMI SAKIT JIWA.BERPUNCA TERLALU TAKUT.

KERANA BOMOH/USTAZ RAWATAN ISLAM.MENGESAH KAN DIA TERKENA SIHIR.BUATAN ORANG DAN GANGGUAN SAKA KETURUNAN.

SETELAH DIA DIRAWAT OLIH DATO' KELANA.MENASIHAT NYA.JIKA KITA HENDAK SELAMAT DUNIA AKHIRAT.

YANG WAJIB KITA TAKUT HANYA PADA ALLAH SWT. SYUKUR ALHAMDULILLAH.

DENGAN IZIN ALLAH JUA.TIDAK SAMPAI 24 JAM DIA SEMBUH.

Pihak Dokter tidak dapat kesan punca penyakit.Hadapi penyakit misteri

IDRUS BIN OTHMAN lebih 10 tahun menderita penyakit misteri.terkena sihir dan gangguan saka keturnan.hanya beberapa hari sahaja dirawat olih Dato' kelana.ALHAMDULILLAH DENGAN IZIN ALLAH SWT dia sembuh.

Buang Saka buang Sihir

PADA 15.5.2013 DATO' KELANA.SEDANG MERAWAT ANAK PAK CIK TASLEM.BUANG SAKA BUANG SIHIR.

cara rawatanD'kelana tidak menyeksa pesakit tidak menyeksa saka.jin sihir.sebab saka.jin sihir mengaku kalah sebelum berlawan.
sangat hormat.takut pada D'kelana.kerana tidak menyeksa nya.saka.jin sihir keluar dengan sendiri nya.sebelum dia keluar dia buang segala penyakit yang berpunca dari nya.
dan dia berjanji tidak datang lagi buat selama2 nya.

SEGALA2 NYA HANYA DENGAN IZIN ALLAH JUA.HANYA PADA NYA LAH TEMPAT KITA MOHON SEGALA PERTOLONGAN.

jaminan

Testimoni - Jaminan Wang Dikembalikan

testimoni JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN dkelanasakti-com
(Klik pada gambar untuk besarkan)

**JAMINAN WANG ANDA DIKEMBALIKAN
JIKA PENYAKIT TIDAK SEMBUH MASAALAH TIDAK SELESAI.

PAKEJ PERUBATAN BAYARAN. IKHLAS IKUT KEMAPUAN. TIDAK BERKEMAMPUAN (PERCUMA) YANG BERKEMAMPUAN RM.50.00 ATAU RM.75.00 KEATAS.

KERANA SANGAT TAKUT PADA ALLAH SWT. DATO' KELANA TIDAK BERANI MUNKIR JANJI. BERJANJI DENGAN NAMA ALLAH SWT.DIBERI KAD (WARRANTY) JAMINAN WANG ANDA DIKEMBALIKAN.JIKA MASAALAH TIDAK SELESAI.TIDAK MEJADI.PENYAKIT TIDAK SEMBUH.JIKA SAKA MASIH ADA DATANG MENGGANGU.TIDAK MEMUASKAN.

DATO’ KELANA BERPENGELAMAN LEBIH 50 TAHUN DALAM BIDANG RAWATAN ISLAM.

Dipusat rawatan islam nya.tidak ada pun pernah ada pesakit yang mejerit terpekik terlolong.histeria kerasuk kan jin.kerana jin atau saka.tidak berani masuk katempat rawatan islam dato’ kelana.

jika pesakit yang terkena histeria sampai sahaja ditempat rawatan nya,jin atau saka sudah lari keluar dari dalam badan pesakit .belum pun sempat dato’ kelana merawat pesakit sudah pun sembuh.

jika ada jin yang degil tidak mahu keluar dari dalam badan pesakit tempat dia bersarang.dato’ kelana hanya saorang sahaja yang merawat nya.alhamdulillah.dengan izin allah pesakit cepat sembuh.

DATO’ KELANA MERAWAT TIDAK MENYEKSA PESAKIT. MERAWAT DENGAN CARA.BERUSAHA BERIKHTIAR. BERDO’A MINTAK PERTOLONGAN DARIPADA ALLAH S.W.T.YANG MAHA AGONG LAGI MAHA BERKUASA. HANYA DENGAN IZIN NYA SAHAJA LAH.PENYAKIT CEPAT SEMBUH MASAALAH CEPAT SELESAI.

Jika anda memerlukan pertolongan sila datang ke
PUSAT RAWATAN ISLAM Dato’ Kelana di alamat :

No. 15, Taman Kamariah Batu 6, Jalan Gombak 53100 Kuala Lumpur.
BUKA.ISNIN SEHINGGA KHAMIS. HARI JUMAAT CUTI.

Telefon dahulu sabelum datang sila buat temu janji. [KLIK SINI]

Telefon no.03-618 55845 atau 019-216 3114