Dato Kelana Indra Sakti
Fanpage
JADUAL AKTIVITI DATO’ KELANA

KENAPA ORANG SANGAT HASAT DENGKI

.IRI HATI SAKIT HATI PADA ANDA .

DIPULAU.DIHINA.DICACI.DIBULI.RASA RENDAH DIRI..

Anda seorang yang sangat baik budi perkerti sopan santun.baik berbudi bahasa sangat penyabar.suka menolong orang jika orang dalam kesusahan.

orang mintak hutang anda beri.tetapi akhir nya. Hutang tidak dibayar.orang yang banyak anda menolong tidak kenang budi anda pula dianggap sebagai musuh nya.

Ramai yang orang bermasaalah.saperti tersebut diatas.dan berkata pada hal aku tidak pernah menggangu menyakiti hati orang.juga sesiapa pun.aku lebih suka bersendirian.tidak suka berkawan.dengan orang orang yang tidak baik.berhati2 apabila bercakap.takut tersalah cakap.aku jenis lurus orang nya.

aku tidak suka bergaduh aku sabar lebih suka mengalah.jika ada orang menyakiti hati aku.jika berkerja disatu satu tempat tidak lama.aku dibuang kerja.atau aku sendri yang berhenti.kerana aku cepat bosan.kalau lama pun gaji tidak naik.pangkat tidak naik.

selalu sahaja kena marah dengan majikan.pada hal aku buat kerja rajin tidak main main.apa yang buat semua nya tidak betul.orang lain kerja main main.curi tulang majikan Nampak tidak pula dimarahi.

ADA JUGA MAJIKAN. BERI PERHATIAN PADA ANDA.SANGAT SUKA PERPUAS.SENANG HATI DENGAN KERJA2 ANDA .PANGKAT DAN GAJI CEPAT NAIK.MENYEBAB KAN.KAWAN2 DITEMPAT KERJA.SANGAT IRI HATI.SAKIT HATI.HASAT DENGKI. PADA ANDA.

AKU TIDAK TAHU.DIMANA KESALAHAN KESILAPAN KU.KEMANA SAJA AKU PERGI ORANG TIDAK SUKA.DIPULAU DIHINA DICACI.DIBULI.

JUGA MASAALAH KEKASIH. PERCINTAAN.SELALU SAHAJA PUTUS DITENGAH JALAN.JIKA AKU BETUL SUKA PADA SASAORANG.ORANG TIDAK SUKA PADA AKU. APA BILA AKU TIDAK SUKA PADA ORANG.  ORANG SANGAT SUKA PADA AKU.PUTUS TUNANG. JIKA SUDAH BERTUNANG.JIKA ADA YANG SUDAH BERKAHWIN.RUMAH TANGGA BERMASAALAH TIDAK AMAN.

anda suda puas berusaha. Beriktiar.merawat dengan bomoh.dengan ustaz dipusat rawatan islam.yangBERLANDAS KAN AL-QURAN.RUQYAH.HADIS DAN SUNAH NABI S.A.W.kata mereka anda diganggu olih saka keturunan.ada juga yang kata anda terkena sihir kerana orang sangat hasat dengki.ada yang kata anda disihir olih bekas kekasih.putus tunang.

ada yang berkata bekas suami.bekas isteri yang buat.jika mereka sudah tahu masaalah anda.kanapa sudah bertahun anda dirawat olih mereka. masaalah anda tidak juga selesai bah kan makin bertambak teruk.

WANG RIBUAN RNIGGIT SUDAH HABIS DIBELANJAKAN.ALASAN YANG DIBERI OLIH BOMOH ATAU USTAZ PAKER RAWATAN ISLAM. IALAH KITA HANYA SEKADAR BERIKTIAR YANG MEMAKBUL SEGALA DOA KITA HANYA ALLAH SWT.MAKA ANDA DIPERSALAH KAN KUNUN KATA NYA ANDA TIDAK IKUT SYARAT.DIMARAHI.ANDA TIDAK DILAYAN LAGI.

Itu bukan cara atau helah dato’ kelana. agar wang anda tidak dikembalikan.

Anda tidak tahu bagaimana cara nya lagi untuk menyelesai kan masaalah anda.jangan kecewa.jangan putus asa.harapan masih ada.

INGAT LAH ALLAH TIDAK AKAN MENGUBAH NASIB KITA. SUDAH TENTU LAH KITA SENDIRI KENA MENGUBAH NYA.ANDA TIDAK TAHU LAGI. BAGAIMAN CARA NYA. HENDAK MENGUBAH NYA.

DATO’ KELANA BERPENGELAMAN LEBIH 50 TAHUN DALAM BIDANG PENGAMAL PERUBATN ISLAM.TAHU BAGAIMANA CARA NYA UNTUK MENYELESAI KAN MASAALAH ANDA.

DATO’KELANA AKAN BERUSAHA BERIKHTIAR.BERDO’A HANYA MOHON PERTOLONGAN. ALLAH S.W.T. YANG MAHA AGONG LAGI MAHA BERKUASA.HANYA DENGAN IZIN NYA SAHAJA LAH MASAALAH ANDA CEPAT SELESAI.

Jangan bimbang inysallah dato’ kelana tidak mungkir janji.

Carian Terkini:
 • bomoh untuk masalah cinta (35)
 • doa putus tunang (27)
 • bomoh cinta (17)
 • rawatan kekasih lari (10)
 1. Inginkan Minyak Pengasih untuk isteri, Suami, Kekasih???
  atau BATU RAJA SAKTI.

 2. Isteri terkena Sihir, Histeria, Kerasukan Jin/Saka Keturunan???

 3. Anda Berpenyakit Misteri???

 4. Perniagaan Semakin Merosot???

 5. Anak degil tak dengar cakap???

 6. Anda Bermasalah? ISTERI Selalu Minta Cerai???

 7. Suami Anda Bermasalah??? SUAMI Ego??? Panas Baran???

 8. Anda dibenci orang?? Orang Hasad Dengki dengan Anda??
  Anda Putus Tunang
  ???

 9. Buang SAKA, diganggu SAKA???

Testimoni Masalah Tekanan

Menghadapi Masalah Kes Penipuan

Kes Kehilangan Barang

Perniagaan Bertambah Maju

Kes Masalah Rumah Tangga

Kes Derita Disihir

Rumahtangga Aman Tenteram

Kes Orang Berhutang Kepada Anda

Kes Hubungan Suami Isteri Bertambah Rapat

Masalah Penyakit Ganjil

Kes Disihir Orang

Akibat Saka Selama 8 Tahun

Hadapi Masalah Pertunangan

Rumahtangga Kembali Aman & Tenteram

MENGALAMI SAKIT JIWA.BERPUNCA TERLALU TAKUT.


KETERANGAN TISTIMONI
PESAKIT 6 BULAN DOCTOR TELAH MENGESAH KAN DIA MENGALAMI SAKIT JIWA.BERPUNCA TERLALU TAKUT.

KERANA BOMOH/USTAZ RAWATAN ISLAM.MENGESAH KAN DIA TERKENA SIHIR.BUATAN ORANG DAN GANGGUAN SAKA KETURUNAN.

SETELAH DIA DIRAWAT OLIH DATO' KELANA.MENASIHAT NYA.JIKA KITA HENDAK SELAMAT DUNIA AKHIRAT.

YANG WAJIB KITA TAKUT HANYA PADA ALLAH SWT. SYUKUR ALHAMDULILLAH.

DENGAN IZIN ALLAH JUA.TIDAK SAMPAI 24 JAM DIA SEMBUH.

Pihak Dokter tidak dapat kesan punca penyakit.Hadapi penyakit misteri

IDRUS BIN OTHMAN lebih 10 tahun menderita penyakit misteri.terkena sihir dan gangguan saka keturnan.hanya beberapa hari sahaja dirawat olih Dato' kelana.ALHAMDULILLAH DENGAN IZIN ALLAH SWT dia sembuh.

Buang Saka buang Sihir

PADA 15.5.2013 DATO' KELANA.SEDANG MERAWAT ANAK PAK CIK TASLEM.BUANG SAKA BUANG SIHIR.

cara rawatanD'kelana tidak menyeksa pesakit tidak menyeksa saka.jin sihir.sebab saka.jin sihir mengaku kalah sebelum berlawan.
sangat hormat.takut pada D'kelana.kerana tidak menyeksa nya.saka.jin sihir keluar dengan sendiri nya.sebelum dia keluar dia buang segala penyakit yang berpunca dari nya.
dan dia berjanji tidak datang lagi buat selama2 nya.

SEGALA2 NYA HANYA DENGAN IZIN ALLAH JUA.HANYA PADA NYA LAH TEMPAT KITA MOHON SEGALA PERTOLONGAN.

jaminan

Testimoni - Jaminan Wang Dikembalikan

testimoni JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN dkelanasakti-com
(Klik pada gambar untuk besarkan)

**JAMINAN WANG ANDA DIKEMBALIKAN
JIKA PENYAKIT TIDAK SEMBUH MASAALAH TIDAK SELESAI.

PAKEJ PERUBATAN BAYARAN. IKHLAS IKUT KEMAPUAN. TIDAK BERKEMAMPUAN (PERCUMA) YANG BERKEMAMPUAN RM.50.00 ATAU RM.75.00 KEATAS.

KERANA SANGAT TAKUT PADA ALLAH SWT. DATO' KELANA TIDAK BERANI MUNKIR JANJI. BERJANJI DENGAN NAMA ALLAH SWT.DIBERI KAD (WARRANTY) JAMINAN WANG ANDA DIKEMBALIKAN.JIKA MASAALAH TIDAK SELESAI.TIDAK MEJADI.PENYAKIT TIDAK SEMBUH.JIKA SAKA MASIH ADA DATANG MENGGANGU.TIDAK MEMUASKAN.

DATO’ KELANA BERPENGELAMAN LEBIH 50 TAHUN DALAM BIDANG RAWATAN ISLAM.

Dipusat rawatan islam nya.tidak ada pun pernah ada pesakit yang mejerit terpekik terlolong.histeria kerasuk kan jin.kerana jin atau saka.tidak berani masuk katempat rawatan islam dato’ kelana.

jika pesakit yang terkena histeria sampai sahaja ditempat rawatan nya,jin atau saka sudah lari keluar dari dalam badan pesakit .belum pun sempat dato’ kelana merawat pesakit sudah pun sembuh.

jika ada jin yang degil tidak mahu keluar dari dalam badan pesakit tempat dia bersarang.dato’ kelana hanya saorang sahaja yang merawat nya.alhamdulillah.dengan izin allah pesakit cepat sembuh.

DATO’ KELANA MERAWAT TIDAK MENYEKSA PESAKIT. MERAWAT DENGAN CARA.BERUSAHA BERIKHTIAR. BERDO’A MINTAK PERTOLONGAN DARIPADA ALLAH S.W.T.YANG MAHA AGONG LAGI MAHA BERKUASA. HANYA DENGAN IZIN NYA SAHAJA LAH.PENYAKIT CEPAT SEMBUH MASAALAH CEPAT SELESAI.

Jika anda memerlukan pertolongan sila datang ke
PUSAT RAWATAN ISLAM Dato’ Kelana di alamat :

No. 15, Taman Kamariah Batu 6, Jalan Gombak 53100 Kuala Lumpur.
BUKA.ISNIN SEHINGGA KHAMIS. HARI JUMAAT CUTI.

Telefon dahulu sabelum datang sila buat temu janji. [KLIK SINI]

Telefon no.03-618 55845 atau 019-216 3114