Dato Kelana Indra Sakti
Fanpage
JADUAL AKTIVITI DATO’ KELANA

Isteri terkena SIHIR.
SELALU HISTERIA.KERASUKAN JIN/SAKA KETURUNAN.

Sudah bertahun tahun.anda berikhtiar merawat isteri anda secara moden atau tradisional.dengan bomoh2.dengan.ustaz2 dipusat rawatan islam.dimerata tempat.jauh dekat sudah pergi untuk merawat isteri anda.

Ada bomoh kata.adaustaz kata.isteri anda terkena sihir buatan orang.kerana ada orang suka pada nya.ada yang kata.dia disihir olih kekasih lama nya.bekas tunang tidak jadi nya.ada juga yang kata.kerana orang sangat hasat dengki.iri hati.pada nya yang buat.

MENYEBAB KAN ISTERI ANDA. SELALU HISTERIA KERASUKAN. MENJERIT. MERONTA RONTA. YANG BOLEH MEMBAHAYA KAN DIRI NYA. DAN JUGA ORANG LAIN. JIKA DIRAWAT, JIKA PULIH PUN TIDAK LAMA . HAMPIR SETIAP HARI TERKENA HISTERIA. KERASUKAN.

Kerana isteri anda terkena sihir buatan orang lah menyebab kan dia terlalu sensitif.cemburu buruk sangka.menuduh anda ada layan perempuan lain.cepat merajuk.marah.panas baran.tidak bolih langsung menegur nya jika dia ada buat kesilapan.apa sahaja kehendak nya jika tidak dituruti.dia akan mengamuk.akan jadi histeria.

Selalu sangat isteri anda terkena histeria.jika lambat pulang karumah kerana ada hal2 kerja.kadang kala waktu anda sedang berkerja.pun ada orang talipon anda mengata kan isteri anda terkena histeria.kerasukan jin/saka.

Anda telah pun sudah merawat isteri anda dengan ustaz2 rawtaan islam.yang sangat terkenal.kunun nya.BERLANDAS KAN.AL-QURAN.RUQYAH.HADIS DAN SUNAH NABI S.A.W.

Merawat.menyeksa pesakit.kunun nya menyeksa jin.agar keluar dari dalam badan isteri anda.merawat dengan cara memicit jari kaki.jari tangan.dipicit.badan dipukul dengan kayu.lagi kuat isteri anda menjerit lagi kuat jari kaki jari tangan.dipicit. badan lagi kuat dipukul dengan kayu.

Kunun nya jin dalam badan isteri anda yang menjerit kesakitan.kerana power.azan.ayat2 suci la-quran.ruqyah yang ustaz2 baca dengan betul sempurna menyebab kan jin dalam badan isteri anda kepanasan. kesakitan.YANG SABENAR SAKIT ORANG.BUKAN JIN YANG SAKIT.

Ada ustaz2 merawat pesakit hanya dengan cara azan. membaca ayat2 suci al-quran.ruqyah.menyebab pesakit histeria menjerit kesakitan. kepanasan. tidak terfikir kah kita yang pesakit pun bolih baca ayat2 yang sama dibaca olih ustaz.

kenapa ustaz2 baca ayat2 suci jin/saka.menjerit kesakitan kepanasan.jika pesakit sendiri yang membaca.sepatut nya.lebih baik (afdal) kenapa jin tidak takut.yang sabenar nya.JIN/SAKA HANYA BERLAKUN SANDIWARA SAHAJA.KUNUN NYA DIA JIN/SAKA. YANG SAKIT TETAPI YANG SABENAR SAKIT ORANG BUKAN JIN.

JIKA BETUL JIKA MERAKA USTAZ PAKER RAWATAN ISLAM YANG BERLANDAS KAN AL-QURAN.RUQYAH.HADIS DAN SUNAH NABI.S.AW. BOLIH NAMPAK JIN.DISEBELIH.DIBAKAR.KESEMUA JIN/SAKA SUDAH KESEMUA HABIS DITANGKAP.DIMASUKAN KEDALAM BOTOL.

KENAPA SUDAH DIRAWAT BERKALI2.DIMERATA TEMPAT PUSAT RAWATAN ISLAM SUDAH BERTAHUN TAHUN. TIDAK JUGA SEMBUH2.BAH KAN MAKIN BERTAMBAH TERUK.

APA BODOH SANGAT KAH JIN YANG BERSARANG DALAM BADAN PESAKIT.SANGUP DATANG BERULANG KALI. KAPUSAT RAWATAN ISLAM.SANGUP TUNGU LAMA. SEMATA MATA UNTUK MENERIMA SEKSAN DARIPADA USTAZ.

SABELUM SAMPAI GILIRAN NYA.DIA ADA MELIHAT. MENDENGAR. KAWAN2 JIN NYA.MENJERIT TERPEKIK TERLOLONG. DIDEKSA. DISEMBELIH.DIBAKAR.DITANGKAP DIMASUKAN KEDALAM BOTOL.

BODOH KAH SANGAT JIN/SAKA YANG ADA DALAM BADAN PESAKIT. SEPATUT NYA. KELUAR LAH DAHULU DARI DALAM BADAN PESAKIT. APABILA PESAKIT KELUAR DARI PUSAT RAWATAN ISLAM USTAZ .MASUK LAH.SEMULA KADALAM BADAN PESAKIT .TEMPAT DIA BERSARANG.

Jika anda ada merawat isteri anda dengan ustaz2 pusat rawatan islam saperti tersebut diatas.mereka yang sabenar nya.paker memperalat ayat2 suci al-quran.ruqyah.untuk kepentingan diri.tidak ada dalam al-quran.ruqyah.hadis dan sunah nabi s.a.w. ada menyebut saperti mereka buat.

Mereka sangup menipu orang ramai.cari publisiti murahan.supaya lebih terkenal.jadi kan jin sebagai kambing hitam.memfitnah jin pada hal jin tidak buat saperti mereka kata kan.

SEBAGAI CONTOH KLIT DISINI.

CARA RAWATAN USTAZ2 SAPERTI TERSEBUT DIATAS MEREKA LEBIH YAKIN PADA AYAT2 SUCI YANG MEREKA BACA BERKUASA.ADA POWER.MEREKA LUPA YANG SABENAR NYA.HANYA ALLAH S.W.T. SAHAJA.YANG MAHA AGONG LAGI MAHA BERKUASA.

SEGALA NYA HANYA DENGAN IZIN NYA SAHAJA.JIKA ALLAH TIDAK IZIN BACA LAH APA2 SAHAJA AYAT TIDAK AKAN JADI.

Anda pernah bertanya pada ustaz.juga bomoh yang merawat isteri anda.kenapa sudah lama mereka merawat penyakit isteri anda tidak juga sembuh.alasan yang diberi ialahn kita hanya sekadar berikhtiar.yang menyembuh kan segala penyakit ialah allah s.w.t.

Maka anda dipersalah kan kunun kerana anda tidak ikut syarat.dimarahi anda tidak dilayan lagi.

JIKA ANDA ADA BERMASALAH SAPERTI TERSEBUT DIATAS.JANGAN KECEWA JANGAN PUTUS ASA.HARAPAN MASIH ADA.

Ingatlah Allah tidak akan mengubah nasib kita. sudah tentu kita sendiri lah yang kena mengubah nya.

DATO’ KELANA BERPENGELAMAN LEBIH 50 TAHUN DALAM BIDANG PERUBATAN ISLAM.SEDIA MENOLONG.MENYELESAI KAN MASALAH ANDA. MERAWAT DENGAN CARA BERUSAHA.BERIKHTIAR. BERDO’A PADA ALLAH S.W.T.YANG MAHA AGONG LAGI MAHA BERKUASA.PADA NYA SAHAJA LAH TEMPAT KITA MEMOHON PERTOLONGAN. HANYA DENGAN IZIN NYA SAHAJA LAH.PENYAKIT. CEPAT SEMBUH MASALAH CEPAT SELESAI.

Carian Terkini:
 • saka (42)
 • rawatan terkena buatan orang (29)
 • terkena sihir buatan orang (13)
 • sihir (10)
 1. Inginkan Minyak Pengasih untuk isteri, Suami, Kekasih???
  atau BATU RAJA SAKTI.

 2. Isteri terkena Sihir, Histeria, Kerasukan Jin/Saka Keturunan???

 3. Anda Berpenyakit Misteri???

 4. Perniagaan Semakin Merosot???

 5. Anak degil tak dengar cakap???

 6. Anda Bermasalah? ISTERI Selalu Minta Cerai???

 7. Suami Anda Bermasalah??? SUAMI Ego??? Panas Baran???

 8. Anda dibenci orang?? Orang Hasad Dengki dengan Anda??
  Anda Putus Tunang
  ???

 9. Buang SAKA, diganggu SAKA???

Testimoni Masalah Tekanan

Menghadapi Masalah Kes Penipuan

Kes Kehilangan Barang

Perniagaan Bertambah Maju

Kes Masalah Rumah Tangga

Kes Derita Disihir

Rumahtangga Aman Tenteram

Kes Orang Berhutang Kepada Anda

Kes Hubungan Suami Isteri Bertambah Rapat

Masalah Penyakit Ganjil

Kes Disihir Orang

Akibat Saka Selama 8 Tahun

Hadapi Masalah Pertunangan

Rumahtangga Kembali Aman & Tenteram

MENGALAMI SAKIT JIWA.BERPUNCA TERLALU TAKUT.


KETERANGAN TISTIMONI
PESAKIT 6 BULAN DOCTOR TELAH MENGESAH KAN DIA MENGALAMI SAKIT JIWA.BERPUNCA TERLALU TAKUT.

KERANA BOMOH/USTAZ RAWATAN ISLAM.MENGESAH KAN DIA TERKENA SIHIR.BUATAN ORANG DAN GANGGUAN SAKA KETURUNAN.

SETELAH DIA DIRAWAT OLIH DATO' KELANA.MENASIHAT NYA.JIKA KITA HENDAK SELAMAT DUNIA AKHIRAT.

YANG WAJIB KITA TAKUT HANYA PADA ALLAH SWT. SYUKUR ALHAMDULILLAH.

DENGAN IZIN ALLAH JUA.TIDAK SAMPAI 24 JAM DIA SEMBUH.

Pihak Dokter tidak dapat kesan punca penyakit.Hadapi penyakit misteri

IDRUS BIN OTHMAN lebih 10 tahun menderita penyakit misteri.terkena sihir dan gangguan saka keturnan.hanya beberapa hari sahaja dirawat olih Dato' kelana.ALHAMDULILLAH DENGAN IZIN ALLAH SWT dia sembuh.

Buang Saka buang Sihir

PADA 15.5.2013 DATO' KELANA.SEDANG MERAWAT ANAK PAK CIK TASLEM.BUANG SAKA BUANG SIHIR.

cara rawatanD'kelana tidak menyeksa pesakit tidak menyeksa saka.jin sihir.sebab saka.jin sihir mengaku kalah sebelum berlawan.
sangat hormat.takut pada D'kelana.kerana tidak menyeksa nya.saka.jin sihir keluar dengan sendiri nya.sebelum dia keluar dia buang segala penyakit yang berpunca dari nya.
dan dia berjanji tidak datang lagi buat selama2 nya.

SEGALA2 NYA HANYA DENGAN IZIN ALLAH JUA.HANYA PADA NYA LAH TEMPAT KITA MOHON SEGALA PERTOLONGAN.

jaminan

Testimoni - Jaminan Wang Dikembalikan

testimoni JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN dkelanasakti-com
(Klik pada gambar untuk besarkan)

**JAMINAN WANG ANDA DIKEMBALIKAN
JIKA PENYAKIT TIDAK SEMBUH MASAALAH TIDAK SELESAI.

PAKEJ PERUBATAN BAYARAN. IKHLAS IKUT KEMAPUAN. TIDAK BERKEMAMPUAN (PERCUMA) YANG BERKEMAMPUAN RM.50.00 ATAU RM.75.00 KEATAS.

KERANA SANGAT TAKUT PADA ALLAH SWT. DATO' KELANA TIDAK BERANI MUNKIR JANJI. BERJANJI DENGAN NAMA ALLAH SWT.DIBERI KAD (WARRANTY) JAMINAN WANG ANDA DIKEMBALIKAN.JIKA MASAALAH TIDAK SELESAI.TIDAK MEJADI.PENYAKIT TIDAK SEMBUH.JIKA SAKA MASIH ADA DATANG MENGGANGU.TIDAK MEMUASKAN.

DATO’ KELANA BERPENGELAMAN LEBIH 50 TAHUN DALAM BIDANG RAWATAN ISLAM.

Dipusat rawatan islam nya.tidak ada pun pernah ada pesakit yang mejerit terpekik terlolong.histeria kerasuk kan jin.kerana jin atau saka.tidak berani masuk katempat rawatan islam dato’ kelana.

jika pesakit yang terkena histeria sampai sahaja ditempat rawatan nya,jin atau saka sudah lari keluar dari dalam badan pesakit .belum pun sempat dato’ kelana merawat pesakit sudah pun sembuh.

jika ada jin yang degil tidak mahu keluar dari dalam badan pesakit tempat dia bersarang.dato’ kelana hanya saorang sahaja yang merawat nya.alhamdulillah.dengan izin allah pesakit cepat sembuh.

DATO’ KELANA MERAWAT TIDAK MENYEKSA PESAKIT. MERAWAT DENGAN CARA.BERUSAHA BERIKHTIAR. BERDO’A MINTAK PERTOLONGAN DARIPADA ALLAH S.W.T.YANG MAHA AGONG LAGI MAHA BERKUASA. HANYA DENGAN IZIN NYA SAHAJA LAH.PENYAKIT CEPAT SEMBUH MASAALAH CEPAT SELESAI.

Jika anda memerlukan pertolongan sila datang ke
PUSAT RAWATAN ISLAM Dato’ Kelana di alamat :

No. 15, Taman Kamariah Batu 6, Jalan Gombak 53100 Kuala Lumpur.
BUKA.ISNIN SEHINGGA KHAMIS. HARI JUMAAT CUTI.

Telefon dahulu sabelum datang sila buat temu janji. [KLIK SINI]

Telefon no.03-618 55845 atau 019-216 3114