Dato Kelana Indra Sakti
Fanpage
JADUAL AKTIVITI DATO’ KELANA

BERITA INI TIDAK AKAN DISIAR DIKAHBAR DAN TV ISLAM MENGATASI SEGALA2 NYA.RAMAI SANGGUP BIAR KAN.USTAZ MEMPERSENDA ISLAM.SEBAGAI BUKTI BACA LAH SETERUS NYA…

 

Metro 25 mei 2013 muka depan Peguam ditipu bomoh ribuan ringgit ALAHAI SUZANA sepatut yang sebenar peguam ditipu ustaz ribuan ringgit. ALAHAI USTAZ RAWATAN ISLAM

 

PENULIS SANGGUP PUTAR BELIT PEKARA SEBENAR DEMI HENDAK JAGA MARUAH USTAZ DARI MARUAH ISLAM!!!

 

pihak akhbar tidak menghargai niat baik peguam wanita itu tujuan masuk kisah nya diakhbar Metro.bukan dengan kehendak nya.kerana saya lah menasihat dia bersetuju kisah nya disiar di akhbar Metro.agar orang lain tidak jadi mangsa ustaz rawatan islam seperti nya.

 

Nampak nya pihak akhbar hendak mencerita kebodaohanya pada orang ramai. tolong menggalakan lagi agar orang ramai terus jadi mangsa ustaz musang berbulu ayam???
Banyak ustaz rawatan lslam lah yang banyak minipu nya.tidak pula disiar.

 

saya juga ada di INTERVEW olih penulis akhbar.saya lah mintak pihak akhbar menyiar kan kisah peguam wanita ditipu ustaz RAWATAN ISLAM.

 

Selama 6 tahun dia menderita penyakit misteri.Sebelum dia (peguam) memeluk islam.dia ada merawat dengan segala bangsa bomoh.melayu.cina.siam.sehingga ka INDONISIA.TAILAND.tetapi tidak jua sembuh.

 

Setelah dia memeluk islam.dia tidak lagi merawat dengan bomoh kerana takut syirik.sudah berpuluh dimana saja ada ustaz rawatan islam/ruqyah yang terkenal tidak terkenal merawat nya.

 

ada ustaz rawatan islam menipu nya puluhan ribu ringgit panyakit tidak jua sembuh bah kan makin bertambah teruk.jika hendak terus merawat kena tambah wang lagi.

 

Tidak pernah pihak akhbar menyiar ustaz pusat rawatan islam menipu orang.yang sebenar banyak ustaz rawatan islam lebih syirik lebih menipu dari bomoh.

 

ADA KAH DALAM AL-QURAN HADIS DAN SUNAH NABI SAW.JIKA YANG BERTITLE USTAZ SAH MENIPU.KITA KENA TOLONG MENEGAH BENANG BASAH NYA.KITA KENA PUSING KATA BOMOH YANG MENIPU.

 

Kenyataan saya menasihat orang ramai jika nak selamat dunia akhirat.sentiasa lah ingat takut pada ALLAH.jangan takut pada jin/saka.jangan percaya bulat2 pada ustaz rawatan islam.langsung tidak disiar kan.agar akhbar mendedah banyak ustaz rawatan islam musang berbulu ayam.rupa nya penulis jua musang berbulu ayam.

 

sepatut nya maruah ISLAM mengtasi segala2 nya.
ramai lebih hendak jaga maruah ustaz dari maruah ISLAM.tidak takut kemurkaan ALLAH bersubahat.sangup biar kan ustaz mempersenda nama ALLAH ayat suci al-quran…..

 

rupa nya saya sudah tersalah tempat mintak berkerja sama untuk menyelamat kan orang ramai.dari terus jadi mangsa penipuan ustaz rawatan islam. banyak ustaz cara rawatan meraka memperalat islam bolih membawa kapada syirik.

 

sama ada rawatan bayaran seikhlas hati.atau yang mintak bayaran ditetap kan.2×5.ada banyak perawat menghasut pesakit agar lebih takut pada jin/saka.tidak pada ALLAH SWT.

 

mempersenda nama ALLAH konon pawer ayat2 suci al-quran yang mereka baca ada pawer.penipu besar.jika betul konon mereka bollih Nampak.tahu berapa ekor jin saka bersarang dalam badan pesakit.

 

Mereka bolih tangkap jin/saka dimasukan kedalam botol.Disembelih.dibunuh.dibakar.kenapa pesakit tidak jua sembuk.bah kan makin bertambah teruk

 

Setelah peguam wanita itu bertemu saya untuk merawat penyakit nya saya menasihat nya.ini lah padah nya terlalu sangat percaya pada ustaz rawatan islam.musang berbulu ayam.yang tidak sakit jadi sakit yang sakit bertambah teruk sakit.

Selain peguam tersebut ramai yang lain terinaya.tidak sadar mereka telah jadi mangsa. dirawat olih ustaz rawatan islam tipu diri sendiri jua menipu orang untuk syok sendiri.memperalat mempersenda nama ALLAH SWT.untuk kepentingan diri….

 

Padah Kerana dia terlalu sangat takut pada jin/saka.konon kata ustaz banyak bersarang dalam badanya.mana mungkin ustaz menipu.sudah tentu percaya bulat2.lebih takut pada jin saka. tidak takut pada ALLAH.jika hendak selamat dunia akhirat kita wajib takut hanya pada ALLAH.SWT.

 

Dia baru tersadar diatas kesilapanya merasa amat berdosa,menyesal.kerana terlalu percaya bulat2 pada yang bertitle ustaz.

 

Sekarang peguam wanita dan saya sangat bersyukur ALHAMDULLAH DENGAN IZIN ALLAH JUA penderitaan peguam wanita selama 6 tahun terkena penyakit misteri hanya beberapa hari sahaja saya merawat nya dia sudah sembuh.


PEGUAM WANITA MEMBERI SURAT TESTIMONI PENGHARGAAN UCAPAN TERIMA KASIH KAPADA DATO’ KELANA.PEDERITAAN NYA SELAMA 6 TAHUN TERKENA PENYAKIT MISTERI DAN MASAALAH RUMAH TANGGA.HANYA BEBERAPA HARI SAHAJA DIRAWAT OLIH DATO’ KELANA.SYUKUR ALHAMDULILLAH.DENGAN IZIN ALLAH JUA DIA SUDAH SEMBUH.

TESTIMONI SURAT DARI PN.SUZANA

Testimoni Video

 

Carian Terkini:
  • bomoh kembali kekasih (14)

jaminan

Testimoni - Jaminan Wang Dikembalikan

testimoni JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN dkelanasakti-com
(Klik pada gambar untuk besarkan)

**JAMINAN WANG ANDA DIKEMBALIKAN
JIKA PENYAKIT TIDAK SEMBUH MASAALAH TIDAK SELESAI.

PAKEJ PERUBATAN BAYARAN. IKHLAS IKUT KEMAPUAN. TIDAK BERKEMAMPUAN (PERCUMA) YANG BERKEMAMPUAN RM.50.00 ATAU RM.75.00 KEATAS.

KERANA SANGAT TAKUT PADA ALLAH SWT. DATO' KELANA TIDAK BERANI MUNKIR JANJI. BERJANJI DENGAN NAMA ALLAH SWT.DIBERI KAD (WARRANTY) JAMINAN WANG ANDA DIKEMBALIKAN.JIKA MASAALAH TIDAK SELESAI.TIDAK MEJADI.PENYAKIT TIDAK SEMBUH.JIKA SAKA MASIH ADA DATANG MENGGANGU.TIDAK MEMUASKAN.

DATO’ KELANA BERPENGELAMAN LEBIH 50 TAHUN DALAM BIDANG RAWATAN ISLAM.

Dipusat rawatan islam nya.tidak ada pun pernah ada pesakit yang mejerit terpekik terlolong.histeria kerasuk kan jin.kerana jin atau saka.tidak berani masuk katempat rawatan islam dato’ kelana.

jika pesakit yang terkena histeria sampai sahaja ditempat rawatan nya,jin atau saka sudah lari keluar dari dalam badan pesakit .belum pun sempat dato’ kelana merawat pesakit sudah pun sembuh.

jika ada jin yang degil tidak mahu keluar dari dalam badan pesakit tempat dia bersarang.dato’ kelana hanya saorang sahaja yang merawat nya.alhamdulillah.dengan izin allah pesakit cepat sembuh.

DATO’ KELANA MERAWAT TIDAK MENYEKSA PESAKIT. MERAWAT DENGAN CARA.BERUSAHA BERIKHTIAR. BERDO’A MINTAK PERTOLONGAN DARIPADA ALLAH S.W.T.YANG MAHA AGONG LAGI MAHA BERKUASA. HANYA DENGAN IZIN NYA SAHAJA LAH.PENYAKIT CEPAT SEMBUH MASAALAH CEPAT SELESAI.

Jika anda memerlukan pertolongan sila datang ke
PUSAT RAWATAN ISLAM Dato’ Kelana di alamat :

No. 15, Taman Kamariah Batu 6, Jalan Gombak 53100 Kuala Lumpur.
BUKA.ISNIN SEHINGGA KHAMIS. HARI JUMAAT CUTI.

Telefon dahulu sabelum datang sila buat temu janji. [KLIK SINI]

Telefon no.03-618 55845 atau 019-216 3114