Dato Kelana Indra Sakti
Fanpage
JADUAL AKTIVITI DATO’ KELANA

 

disini-sewa kereta motor-com

PUSAT PERUBATAN ISLAM DATO’ KELANA INDRA SAKTI

No.15, Taman Kamariah, Batu 6,
Jalan Gombak, 53100 Kuala Lumpur.
Isnin – Khamis : Jam 10pagi – 6petang
Pejabat Kami 03-6185 5845
Hot-line 019 – 2163 114

Dato’ Kelana berpengalaman lebih 50 tahun menjadi Pengamal Perubatan Islam Pakar membuang Saka, Jin, Sihir dan Santau.

Saya hanya sekadar berikhtiar. berusaha. berdo’a. hanya mohon pertolongan daripada allah.swt. hanya dengan-nya sahaja lah penyakit cepat sembuh. masaalah cepat selesai

jaminan

Testimoni – Jaminan Wang Dikembalikan

testimoni JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN dkelanasakti-com
(Klik pada gambar untuk besarkan)

JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN

KERANA ALLAH S.W.T TIDAK MENGIZINKAN. PENYAKIT TIDAK SEMBUH. MASAALAH TIDAK SELESAI. SAKA MASIH ADA MENGANGGU ANDA LAGI. INSYA’ALLAH SAYA TIDAK MUNGKIR JANJI.

JIKA PENYAKIT TIDA SEMBUH. MASAALAH TIDAK SELESAI. SAKA MASIH MENGGANGU. AGAR WANG ANDA TIDAK DIKEMBALIKAN. ALASAN YANG DIBERI. IALAH KITA SEKADAR BERIKTIAR.YANG MENYBUH KAN SEGALA PENYAKIT KITA HANYA ALLAH SWT. MAKA ANDA DIPERSALAH KAN. KUNUN ANDA TIDAK IKUT SYARAT .DIMARAHI TIDAK LAYAN LAGI.

ITU BUKAN ALASAN ATAU HELAH KAMI AGAR WANG ANDA TIDAK DIKEMBALIKAN

JIKA MERAWAT BUANG SAKA DENGAN USTAZ ATAU BOMOH. HANYA SERKAP JARANG MAKIN DIRAWAT MAKIN LAH BERTAMBAH TERUK SAKA MENGGANGU. MENGGANAS. SAKA ATAU JIN. TIDAK TAKUT.TIDAK BINASA SEKADAR MEDENGAR BACAAN AYAT SUCI. SAKA. JIN AKAN BINASA JIKA DIA CUBA MELAWAN. ITU PUN SEGALA GALA HANYA DENGAN IZIN ALLAH S.W.T SAHAJA. BUKAN POWER AYAT SUCI YANG DIBACA OLIH USTAZ SPERTI TERSEBUT.

Saka wajib dibuang.  jika tidak dibuang. dia akan menggangu, kesemua keturunan kita.

akbar

TANDA TANDA,GANGGUAN SAKA / TERKENA SIHIR.

SENTIASA RUNSING GELISAH SENSITIF. CEPAT MARAH. PANAS BARAN. SUKA DUDUK BERSENDIRIAN.DENGAR SUARA BERCAKAP. SUSAH HENDAK TIDUR. ATAU SENTIASA HENDAK TIDUR.TIDAK SUKA BERKAWAN. JIKA HENDAK BERKAWAN HENDAK BERBUAT BAIK DENGAN ORANG. ORANG TIDAK SUKA.KEMANA PERGI ORANG TIDAK SUKA.DIPULAU. DIDENGKI DIHINA DICACI.

Jika berkerja disatu satu tempat tidak lama. kalau lama pun bermasaalah. gaji tidak naik pangkat tidak naik.selalu kena marah dengan majikan.walau pun kerja rajin tidak main main.tidak curi tulang

JIKA BELUM BERKAHWIN.SUSAH HENDAK BERKAHWIN.APA BILA ORANG SUKA KAN KITA.KITA TIDAK SUKA PADA ORANG.JIKA SUDAH BERKAHWIN,RUMAH TANGGA SELALU BERMASAALAH TIDAK AMAN.JIKA SUDAH ADA ANAK.ANAK TERLALU DEGIL.TIDAK DENGAR CAKAP IBU BAPA.MALAS BELAJAR.MALAS KERJA.DENGAN ADIK BERADIK SUKA BERGADUH.KATA IBU BAPA PILIH KASIH.SUKA BERKAWAN DENGAN KAWAN2 NAKAL.UGUT HENDAK LARI DARI RUMAH.SELALU LARI DARI RUMAH.

Jika sakit susah hendak sembuh.makin dirawat olih bomoh.atau ustaz yang mendawa dia paker rawatan islam. makin bertambah makin bertambah teruk.cara rawatan mereka hanya serkap jarang sahaja.memperalat ayat ayat suci.kunun saka jin sihir.binasa power ayat suci yang mereka baca.

Ustaz ustaz pusat rawat islam melarang jika hendak merawat penyakit.rawat lah dengan mereka kerana cara rawatan berdasar kan al-quran dan hadis.jangan sasekali merawat dengan bomoh syirik. Maka ramai ustaz menangguk diair keruh.sekarang pusat rawatan islam bersepah.bagaikan cendawan tumbuh.maka sudah tentu.jin saka akan jadi sasaran mangsa fitnah mereka.

Jika betul kata ustaz pusat rawat islam ayat suci yang mereka baca ada power. bolih menyeksa. membakar. menyembeleh. menangkap jin. memagar membengteng. pusat rawatan islam mereka. kenapa jin boleh berani masuk ditempat rawatan mereka. berlawan dengan mereka.

 • APA BODOH SANGAT KAH JIN DALAM BADAN PESAKIT. SANGGUP DATANG BERULANG KALI Ke TEMPAT USTAZ PUSAT RAWATAN ISLAM MEREKA SANGGUP TUNGGU LAMA UNTUK GILIRAN NYA. UNTUK DISEKSA OLIH USTAZ. SEBLUM SAMPAI GILIRAN NYA DIA MELIHAT MENDENGAR KAWAN KAWAN JIN NYA. MENJERIT KESAKITAN TERPEKIK TERLOLONG DISEKSA, DIPUKUL, DITANGKAP DIMASUK KAN KEDALAM BOTOL. DISEBELEH. DIBAKAR OLIH USTAZ.Merawat pesakit dengan cara memicit jari kaki.jari tangan.badan pesakit dipukul dengan kayu.lagi kuat pesakit mejerit kesakitan lagi kuat badan pesakit dipukul.jari kaki.jari tangan lagi kuat dipicit.kunun power ayat ayat suci al-quran.serta takbir azan mereka menyebab kan jin kesakitan.YANG SEBENAR SAKIT ORANG .BUKAN JIN YANG SAKIT.Jika begitu lah cara rawatan mereka siapa pun bolih buat.
 • APA KAH BODOH SANGAT JIN SAKA DALAM BADAN PESAKIT.SEPATUT NYA. KELUAR LAH DULU DARI DALAM BADAN PESAKIT.APA BILA PESAKIT KELUAR DARI PUSAT RAWATAN ISLAM USTAZ. MASUK LAH BALIK KEDALAM BADAN PESAKIT TEMPAT DIA BERSARANG.SAKA ATAU JIN sangat suka. sanggup datang berulang kali katempat puasat rawatan islam ustaz. CARA RAWATAN HANYA SERKAP JARANG.melihat lakunan sandiwara ustaz yang amat melucu lagi menghibur kan kan mereka.amat menggeli kan hati mereka.melihat ustaz hafiz perpelajaran tinggi lulusan mesir.kunun nya mereka menyeksa jin saka.sebenar nya mereka menyeksa orang.menyalah guna kebijak sanaan mereka dalam bidang agama. sanggup memperalat ayat ayat suci.kunun rawatan mereka berdasar al-quran.ruqyah.hadis dan sunah nabi saw.USTAZ YANG MENDAKWA SEPERTI TERSEBUT DIATAS MEREKA INI SANGGUP MENIPU DIRI MEREKA SENDIRI. MENIPU ORANG LAIN. CARI PUPLISITI MURAHAN. UNTUK SYOK SENDIRI. TIDAK ADA DALAM AL-QURAN. RUQYAH. HADIS. SUNAH. NABI SAW. SEPERTI MEREKA BUAT.
 • MEREKA TIDAK SADAR YANG MEREKA TELAH DIPERBODOH OLIH JIN SAKA JADI KAN PUSAT RAWATAN MEREKA SEBAGAI PANGGUNG HIBURAN BAGI MEREKA.MELIHAT LAWAK JENAKA SANGAT MENGHIBUR HATI MEREKA MENTERTAWA.MENGHINA.MENGJEK.MELIHAT TELATAH USTAZ KU NUN MEREKA PAKER RAWATAN ISLAM MENYEKSA MANUSIA.PADA SANGKAAN USTAZ DIA KUNUN NYA MENYEKSA JIN SAKA.ITU LAH SEBAB NYA JIKA ADA SIAPA YANG DIGANGGU JIN SAKA.MANGSA GANGGUAN SAKA ADA YANG SUDAH DIRAWAT PULUHAN KALI. JUGA SUDAH PULUHAN PUSAT RAWATAN YANG TERKENAL. TIDAK TERKENAL.MERATA TEMPAT.JAUH DEKAT WALAU PULUHAN TAHUN.PENYAKIT TIDAK JUGA SEMBUH.BAH KAN MAKIN BERTAMBAH TERUK.SAKA TERUS MENGANGU. JIKA DIRAWAT OLIH USTAZ SAPERTI TERSEBUT.KENAPA TIDAK TERFIKIR KAH PESAKIT YANG DIRAWAT OLIH USTAZ SAPERTI TERSEBUT DIATAS. TIDAK TERFIKIR KAH MEREKA SIPESAKIT PUN BOLIH BACA AYAT AYAT SUCI SAMA SAPERTI DIBACA OLIH USTAZ YANG MERAWAT NYA.KENAPA PESAKIT BACA AYAT SUCI SAKA. JIN TIDAK TAKUT. APA BILA USTAZ YANG MERAWAT PESAKIT BACA AYAT SUCI. KUNUN SAKA.JIN DALAM BADAN PESAKIT MEJERIT KESAKITAN.SANGKAAN USTAZ YANG MERAWAT PESAKIT. KUNUN POWER AYAT SUCI YANG DI BACA DENGAN BETUL SEMPURNA MENYEBAB KAN SAKA. JIN. KESAKITAN. KEPANASAN. TIDAK TERFIKIR KAH USTAZ YANG MERAWAT PESAKIT.SAKA. JIN. HANYA BERLAKUN SANDIWARA DENGAN MEREKA DIPERMAIN MENGEJEK. JIKA BENAR AYAT SUCI YANG MEREKA BACA BOLIH MEMBAKAR MEMBINASA SAKA.JIN. JIKA BETUL KATA USTAZ SAKA DIDALAM BADAN KESEMUA SUDAH BERJAYA DIA MENGELUAR KAN NYA.SUDAH DITANGKAP DIMASUKAN KEDALAM BOTOL. SUDAH TENTU PESAKIT TERSEBUT PULIH TIDAK DIGANGGU SAKA LAGI.TETAPI KENAPA PESAKIT TIDAK JUGA SEMBUH BAH MAKIN BERTAMBAH TERUK. SAKA MAKIN TAMBAH MENGGANAS.ATAU SAKA JIN. TIDAK BERANI DATANG BERULANG KALI,SEMATA MATA UNTUK DISEKSA OLIH USTAZ KUNUN RAWATAN MEREKA.BERDASAR KAN AL-QURAN.RUQYAH.HADIS. DAN SUNAH NABI.
 • CARA MEREKA MERAWAT.MEREKA LEBIH YAKIN PADA AYAT SUCI YANG BERKUASA.MEREKA LUPA SEGALA NYA HANYA DENGAN IZIN ALLAH S.W.T. SAHAJA. HANYA DIA SAHAJA LAH YANG MAHA BERKUASA. JIKA ALLAH TIDAK MENGIZIN KAN BACA LAH APA AYAT SUCI PUN TIDAK AKAN BERI APA APA KESAN PADA SAKA ATAU JIN.SALAH SATU CONTOH KEJADIAN YANG AMAT TERUK AMAT MEMALU UMAT ISLAM. KEJADIAN DITERENGGANU. KUNUN SAORANG GADIS DISOROK JIN. YANG SABENAR NYA GADIS TERSEBUT HANYA BERSANDIWARA SAHAJA. DIA TELAH PUN BERJAYA MENJADI PELAKUN WANITA TERBAIK.KUNUN NYA DIA DISOROK JIN. UNTUK MENDAPAT PERHATIAN.
  Cerita selanjutnya: sila klik disiniMAKA RAMAI LAH USTAZ USTAZ HAFIZ. BERKELULUSAN MESIR BERJAWATAN TINGGI DIMENARA GADING. KENA TIPU DENGAN SAORNG GADIS YANG CETEK AGAMA JIKA DIBANDING KAN DENGAN MEREKA. DARI PUSAT PUSAT RAWATAN YANG AMAT TERKENAL BEREBUT REBUT CARI PUBLISITI MURAHAN. MEREKA MENAGGUK DIAIR KERUH. SANGGUP JADI PELAKUN PEMBATU GADIS TERSEBUT. MAKA MEREKA PUN BERJAYA MENJADI PELAKUN PEMBANTU TERBAIK.
 • HENDAK MENUNJUK NUJUK YANG MASING HANYA CARA RAWATAN MEREKA LAH PAKER RAWATAN ISLAM YANG BETUL SEMPURNA. KUNUN CARA RAWATAN MEREKA BERDASAR KAN AL-QURAN, RUQYAH. SUNAH DAN HADIS SAW.MEREKA BOLIH NAMPAK. BOLIH TANGKAP JIN DIMASUKAN KEDALAM BOTOL. TAHU MANA MANA AYAT SUCI YANG BOLIH MEMBINASA.MEMBAKAR.JIN.

  USTAZ USTAZ SAPERTI TERSEBUT DIATAS.DEMI UNTUK BERTAMBAH POPULAR.AGAR PUSAT PERUBATAN MEREKA JADI TERKENAL.MEREKA SANGGUP CARI PUPLISITI MURAHAN.DEMI UNTUK BERTAMBAH TERKENAL.MEREKA SANGGUP MENYALAH GUNA KEBIJAK SANA’AN MEREKA MENIPU DIRI SENDIRI.DAN MENIPU ORANG RAMAI.MEMFITNAH MENUDUH JIN.PADA HAL JIN TIDAK BUAT SAPERTI YANG MEREKA KATAKAN. AGAR PERCAYA PADA MEREKA.MAKA MEREKA JADIKAN JIN SEBAGAI KAMBING HITAM.YANG ILMU PERUBATAN ISLAM MEREKA CUKUP HEBAT.MASING MASING TUNJUK KEHEBATAN.KUNUN MEREKA BERJAYA MENANGKAP BEBERAPA EKOR JIN.MAKA USTAZ DARI PUSAT PERUBATAN ISLAM YANG LAIN TUNJUK LEBIH HEBAT DIA BERJAYA TANGKAP LEBIH BANYAK JIN.DAN HANYA DENGAN RAWATAN NYA DIA SAHAJA BERJAYA MEMULIH GADIS TERSEBUT DARI PADA TERUS DISOROK JIN.MEREKA JADI KAN JIN SEBAGAI KAMBING HITAM. SANGGUP MEMPERALAT KEBIJAK SANAAN MEREKA DALAM BIDANG AGAMA. UNTUK KENTINGAN DIRI. MEMFITNAH JIN. KUNUN JIN LAH YANG SELALU MENYOROK GADIS TERSEBUT. PADA HAL JIN TIDAK BUAT SAPERTI TUDUHAN MEREKA.MENIPU ORANAG RAMAI KUNUN NYA MEREKA TELAH BERJAYA MENANGKAP BERBELAS BELAS JIN. MAKA USTAZ USTAZ TERSEBUT YANG SYOK SENDIRI.KUNUN HANYA MEREKA SAHJA LAH.PAKER RAWATAN ISLAM BERDASR KAN.ALQURAN.RUQYAH.HADIS SUNAH NABI S.A.W. BERJAYA MENANGKAP JIN. DAN KUNUN BERJAYA MERAWAT SAHINGGA GADIS TERSEBUT SEMBUH PULIH SEPENUH NYA. TIDAK DISOROK JIN LAGI.WALAUPUN KUNUN JIN SUDAH BANYAK MEREKA TANGKAP.GADIS TERSEBUT KUNUN NYA QAIB JUGA. USTAZ USTAZ HAFIZ YANG BIJAK SANA DALAM BIDANG AGAMA MASIH TIDAK SADAR YANG MEREKA TELAH DITIPU OLIH GADIS TERSEBUT. KERANA SANGAT PERCAYA PADA USTAZ. RAMAI ORANG MEMPERCAYAI GADIS TERSEBUT BETUL DISOROK JIN . ORANG RAMAI MEMBANTU GADIS TERSEBUT AGAR TIDAK DIGANGGU JIN DENGAN BUAT SEMBAHYANG HAJAT.KERANA PERCAYA KAN USTAZ USTAZ TERSEBUT LAH MUNGKIN BERBELAS.ATAU PULUHAN MASJID DITERENGGANU BUAT SEMBAHYANG HAJAT.MUNGKIN BERATUS.BOLIH JADI BERIBU ORANG BACA YASIN.BERDO’A AGAR GADIS TERSEBUT TIDAK DIGANGGU OLIH JIN.AKHIR NYA SATU MALAYSIA.MUNGKIN JUGA SATU DUNIA TAHU.YANG SABENAR NYA GADIS TERSEBUT SANGAT BIJAK DALAM BIDANG PENIPUAN.DAN LAKUNAN.DIA HANYA BERLAKUN BERSANDIWARA SAHAJA. UNTUK MENDAPAT PERHATIAN.KISAH GADIS TERSEBUT SELALU DISOROK JIN. SEBELUM TEMBELANG PECAH DIA SABENAR NYA HANYA BERSADIWARA.MENDAPAT PULISITI MELUAS. HAMPIR TIAP TIAP HARI DI AKHBAR.DI TV. MENYIAR KISAH GADIS TERSEBUT DISOROK JIN. RAMAI YANG MENYANGKA KISAH TERSEBUT. MEMANG BENAR BENAR BERLAKU.KERANA DISAH KAN BENAR OLIH USTAZ USTAZ HAFIZ.YANG BERKELULUSAN MESIR.MARAH JIKA ADA SESIAPA MENGATA TIDAK BENAR.BERTEGAS DENGAN BERKATA SIAPA YANG TIDAK PERNAH KENA TIDAK AKAN PERCAYA.JIKA SUDAH KENA PADA DIRI SENDIRI BARU SADARAKHIR NYA BILA TEMBELANG GADIS TERSEBUT PECAH DIA SABENAR NYA. BUKAN DISOROK JIN. HANYA BERSANDIWARA AGAR MENDAPAT PERHATIAN. KISAH PENIPUAN GADIS TERSEBUT.HANYA SENYAP BEGITU SAHAJA. USTAZ USTAZ HAFIZ YANG BIJAK SANA DALAM BIDANG AGAMA. YANG BANYAK MEMBUAT FITNAH TERHADAP JIN DAN MENIPU ORANG RAMAI. MENIPU KUNUN MEREKA BERJAYA MENANGKAP JIN.TIDAK KAH MEREKA RASA BERSALAH ATAU RASA BERDOSA.APA KAH KERANA MEREKA BERTITIL KAN USTAZ BERKELULUSAN MESIR .JIKA BUAT KESALAHAN KESILAP TIDAK PERLU MENGAKU,TIDAK PERLU MINTA MAAF.KERANA MEREKA SAH TERNYATA.TELAH MEMBUAT KESILAPAN.KERANA MEMFITNAH JIN.MENIPU ORANG RAMAI SECARA TERBUKA.SUDAH TENTU MEREKA WAJIB MENGAKU.MEMOHON MAAF JUGA SECARA TERBUKA.MANA MUNGKIN BANGKAI GAJAH HENDAK DITUTUP DENGAN NYIRU.SETAHU SAYA KESILAPAN MEREKA SUDAH TERANG LAGI BERSULUH TIDAK ADA SIAP YANG BERANI MENASIHAT MEREKA. RAMAI SANGGUP BERSUBAHAT TIDAK ADA YANG BERANI KOMEN. MEREKA KATA CARA RAWATAN BOMOH SYIRIK. APA KAH CARA RAWATAN MEREKA BETUL.TIDAK MENYELEWENG.TIDAK MENIPU. MEMFITNAH. JADI KAN JIN SEBAGAI KAMBING HITAM. KUNUN MEREKA BOLIH NAMPAK. BOLIH MENYEKSA.MENYEMBELIH.BOLIH MEMBAKAR. BOLIH MENANGKAP JIN DIMASUKAN KEDALAM BOTOL.Kerana mereka bergelar kan ustaz berkelulusan mesir .jika mereka buat kesilapan tidak akan mengaku. terus menegak benang basah.dengan meterjemah ayat suci dan hadis.dan sunah nabi saw.kerana mereka bertitil kan ustaz. kesilapan mereka tidak siapa berani komen.JIKA SABENAR SESAORANG PERAWAT PAKER BUANG SANTAU.SIHIR. BUANG SAKA.BUANG JIN.SUDAH TENTU SAKA ATAU JIN TIDAK BERANI MASUK.DITEMPAT RAWATAN NYA.SUDAH TENTU DITEMPAT RAWATAN NYA TIDAK ADA PESAKIT MENJERIT TERPEKEK TERLOLONG KENA HISTERIA KERASUKAN JIN.TIDAK TERJADI DITEMPAT RAWATAN NYA.
 • DATO’KELANA BERPENGELAMAN SUDAH LEBIH 50 TAHUN DALAM BIDANG PENGAMAL PERUBATAN ISLAM.DITEMPAT PUSAT RAWATAN NYA.TIDAK ADA PESAKIT KENA HISTERIA KERASUKAN SAKA.ATAU JIN TIDAK BERANI MASUK DITEMPAT RAWATAN NYA.TIDAK PERNAH KEDEDENGARAN.PESAKIT MENJERIT.TERPEKEK TERLOLONG.

  Kebanyakan yang datang katempat dato’ kelana yang terkena histeria gangguan saka.atau jin.menjerit jerit .hanya dirumah.atau ditempat kerja.dalam kereta pun menjerit.sampai sahaja dipusat rawatan dato’ kelana.belum pun masuk ka tempat rawatan pesakit yang terkena histeria sudah sembuh.kerana jin yang merasuk pesakit tidak berani berlawan dengan d’kelana. Belum pun sempat d’kelana merawat pesakit sudah sembuh.OLIH KERANA JIN SAKA TIDAK BERANI BERLAWAN DENGAN DATO’ KELANA.HANYA DIA SAORANG SAHAJA MERAWAT PESAKIT YANG HISTERIA.KERASUKAN JIN.BERBANDING USTAZ DIPUSAT RAWATAN ISLAM.JIKA MERAWAT SAORANG SAHAJA PESAKIT YANG TERKENA HISTERIA.KERASUKAN JIN SUDAH TENTU 4 ATAU 5 ORANG USTAZ YANG MERAWAT NYA.Kebanyakan ustaz pusat rawatan islam.masing masing mendakwa hanya cara rawatan mereka sahaja yang yang betul.berdasar kan al-quran.ruqyah.hadis.sunah nabi saw.
 • TULISAN SAYA SEPERTI TERSEBUT DIATAS. MUNGKIN ADA YANG BERKATA SAYA HASAT DENGKI.IRI HATI.SAKIT HATI.GAJAH DEPAN MATA TIDAK NAMPAK.KUMAN DISEBERANG LAUTAN NAMPAK.SAYA TIDAK SADAR SAYA JUGA 2X5 MACAM USTAZ DIPUSAT RAWATAN ISLAM.SUKA MENGATA DULANG PAKU SERPIH………….SUKA MELUDAH KELANGIT…….BAGAI KAN KETAM MENYURUH ANAK NYA BERJALAN BETUL…….. MASUK BAKUL ANGKAT SENDIRI.SYOK SENDIRI.HANYA KITA SAHJA YANG BETUL…..

  Jika apa yang saya tulis tidak betul.saya amat berterma kasih.jika ada sesiapa sahaja yang sudi menegur dimana tulisan saya yang tidak betul.insyaallah saya sedia betul kan.saya bersedia mengaku kesilapan.jika betul saya ada melaku kan kesilapan.kerana allah saya bersedia untuk memohon ma’af dengan sesiapa sahaja yang saya ada buat kesilapan.saya amat kesal diatas kesilapan saya yang tidak disengaja atau disengaja kan.Olih kerana semua orang sudah tahu.saya pun sudah tahu.jika tidak ditegur sudah tentu kita dikira bersubahat.olih kerana saya tidak mahu bersubahat maka saya menengur.SAYA SENTIASA INGAT TIDAK PERNAH LUPA. SAYA TIDAK ADA DAYA UPAYA KERDIL. SAYA HANYA SEKADAR BERUSAHA.BERIKHTIAR BERDO’A HANYA MOHON PERTOLONGAN DARIPADA ALLAH SWT SAHAJA YANG MAHA AGONG LAGI MAHA BERKUSA. HANYA PADA NYA SAHAJA LAH TEMPAT SAYA MEMOHON SEGALA PERTOLONGAN. SEGALA NYA HANYA DENGAN IZIN NYA SAHAJA LAH. PENYAKIT CEPAT SEMBUH MASAALAH CEPAT SELESAI.

DATO’ KELANA BERPENGELAMAN LEBIH 50 TAHUN DALAM BIDANG RAWATAN ISLAM.

Dipusat rawatan islam nya.tidak ada pun pernah ada pesakit yang mejerit terpekik terlolong.histeria kerasuk kan jin.kerana jin atau saka.tidak berani masuk katempat rawatan islam dato’ kelana.

jika pesakit yang terkena histeria sampai sahaja ditempat rawatan nya,jin atau saka sudah lari keluar dari dalam badan pesakit .belum pun sempat dato’ kelana merawat pesakit sudah pun sembuh.

jika ada jin yang degil tidak mahu keluar dari dalam badan pesakit tempat dia bersarang.dato’ kelana hanya saorang sahaja yang merawat nya.alhamdulillah.dengan izin allah pesakit cepat sembuh.

DATO’ KELANA MERAWAT TIDAK MENYEKSA PESAKIT. MERAWAT DENGAN CARA.BERUSAHA BERIKHTIAR. BERDO’A MINTAK PERTOLONGAN DARIPADA ALLAH S.W.T.YANG MAHA AGONG LAGI MAHA BERKUASA. HANYA DENGAN IZIN NYA SAHAJA LAH.PENYAKIT CEPAT SEMBUH MASAALAH CEPAT SELESAI.

Jika anda memerlu pertolongan sila datang kapusat rawatan.islam dato’ kelana dialamat.

No. 15, taman kamariah batu 6, jalan Gombak 53100 kuala lumpur.

Talipon dahulu Sabelum datang sila buat temu janji.

Telipon no.03-618 55845 atau 019-216 3114

Carian Terkini:
 • buang saka (125)
 • perubatan islam membuang saka (103)
 • cara buang saka (66)
 • cara membuang saka (46)
 • ustaz yang boleh buang saka (44)
 • buang saka cara islam (38)
 • ustaz buang saka (38)
 • cara membuang saka keturunan (36)
 • cara buang saka keturunan (31)
 • pakar membuang saka (28)
 1. Inginkan Minyak Pengasih untuk isteri, Suami, Kekasih???
  atau BATU RAJA SAKTI.

 2. Isteri terkena Sihir, Histeria, Kerasukan Jin/Saka Keturunan???

 3. Anda Berpenyakit Misteri???

 4. Perniagaan Semakin Merosot???

 5. Anak degil tak dengar cakap???

 6. Anda Bermasalah? ISTERI Selalu Minta Cerai???

 7. Suami Anda Bermasalah??? SUAMI Ego??? Panas Baran???

 8. Anda dibenci orang?? Orang Hasad Dengki dengan Anda??
  Anda Putus Tunang
  ???

 9. Buang SAKA, diganggu SAKA???

Testimoni Masalah Tekanan

Menghadapi Masalah Kes Penipuan

Kes Kehilangan Barang

Perniagaan Bertambah Maju

Kes Masalah Rumah Tangga

Kes Derita Disihir

Rumahtangga Aman Tenteram

Kes Orang Berhutang Kepada Anda

Kes Hubungan Suami Isteri Bertambah Rapat

Masalah Penyakit Ganjil

Kes Disihir Orang

Akibat Saka Selama 8 Tahun

Hadapi Masalah Pertunangan

Rumahtangga Kembali Aman & Tenteram

MENGALAMI SAKIT JIWA.BERPUNCA TERLALU TAKUT.


KETERANGAN TISTIMONI
PESAKIT 6 BULAN DOCTOR TELAH MENGESAH KAN DIA MENGALAMI SAKIT JIWA.BERPUNCA TERLALU TAKUT.

KERANA BOMOH/USTAZ RAWATAN ISLAM.MENGESAH KAN DIA TERKENA SIHIR.BUATAN ORANG DAN GANGGUAN SAKA KETURUNAN.

SETELAH DIA DIRAWAT OLIH DATO' KELANA.MENASIHAT NYA.JIKA KITA HENDAK SELAMAT DUNIA AKHIRAT.

YANG WAJIB KITA TAKUT HANYA PADA ALLAH SWT. SYUKUR ALHAMDULILLAH.

DENGAN IZIN ALLAH JUA.TIDAK SAMPAI 24 JAM DIA SEMBUH.

Pihak Dokter tidak dapat kesan punca penyakit.Hadapi penyakit misteri

IDRUS BIN OTHMAN lebih 10 tahun menderita penyakit misteri.terkena sihir dan gangguan saka keturnan.hanya beberapa hari sahaja dirawat olih Dato' kelana.ALHAMDULILLAH DENGAN IZIN ALLAH SWT dia sembuh.

Buang Saka buang Sihir

PADA 15.5.2013 DATO' KELANA.SEDANG MERAWAT ANAK PAK CIK TASLEM.BUANG SAKA BUANG SIHIR.

cara rawatanD'kelana tidak menyeksa pesakit tidak menyeksa saka.jin sihir.sebab saka.jin sihir mengaku kalah sebelum berlawan.
sangat hormat.takut pada D'kelana.kerana tidak menyeksa nya.saka.jin sihir keluar dengan sendiri nya.sebelum dia keluar dia buang segala penyakit yang berpunca dari nya.
dan dia berjanji tidak datang lagi buat selama2 nya.

SEGALA2 NYA HANYA DENGAN IZIN ALLAH JUA.HANYA PADA NYA LAH TEMPAT KITA MOHON SEGALA PERTOLONGAN.

jaminan

Testimoni - Jaminan Wang Dikembalikan

testimoni JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN dkelanasakti-com
(Klik pada gambar untuk besarkan)

**JAMINAN WANG ANDA DIKEMBALIKAN
JIKA PENYAKIT TIDAK SEMBUH MASAALAH TIDAK SELESAI.

PAKEJ PERUBATAN BAYARAN. IKHLAS IKUT KEMAPUAN. TIDAK BERKEMAMPUAN (PERCUMA) YANG BERKEMAMPUAN RM.50.00 ATAU RM.75.00 KEATAS.

KERANA SANGAT TAKUT PADA ALLAH SWT. DATO' KELANA TIDAK BERANI MUNKIR JANJI. BERJANJI DENGAN NAMA ALLAH SWT.DIBERI KAD (WARRANTY) JAMINAN WANG ANDA DIKEMBALIKAN.JIKA MASAALAH TIDAK SELESAI.TIDAK MEJADI.PENYAKIT TIDAK SEMBUH.JIKA SAKA MASIH ADA DATANG MENGGANGU.TIDAK MEMUASKAN.

DATO’ KELANA BERPENGELAMAN LEBIH 50 TAHUN DALAM BIDANG RAWATAN ISLAM.

Dipusat rawatan islam nya.tidak ada pun pernah ada pesakit yang mejerit terpekik terlolong.histeria kerasuk kan jin.kerana jin atau saka.tidak berani masuk katempat rawatan islam dato’ kelana.

jika pesakit yang terkena histeria sampai sahaja ditempat rawatan nya,jin atau saka sudah lari keluar dari dalam badan pesakit .belum pun sempat dato’ kelana merawat pesakit sudah pun sembuh.

jika ada jin yang degil tidak mahu keluar dari dalam badan pesakit tempat dia bersarang.dato’ kelana hanya saorang sahaja yang merawat nya.alhamdulillah.dengan izin allah pesakit cepat sembuh.

DATO’ KELANA MERAWAT TIDAK MENYEKSA PESAKIT. MERAWAT DENGAN CARA.BERUSAHA BERIKHTIAR. BERDO’A MINTAK PERTOLONGAN DARIPADA ALLAH S.W.T.YANG MAHA AGONG LAGI MAHA BERKUASA. HANYA DENGAN IZIN NYA SAHAJA LAH.PENYAKIT CEPAT SEMBUH MASAALAH CEPAT SELESAI.

Jika anda memerlukan pertolongan sila datang ke
PUSAT RAWATAN ISLAM Dato’ Kelana di alamat :

No. 15, Taman Kamariah Batu 6, Jalan Gombak 53100 Kuala Lumpur.
BUKA.ISNIN SEHINGGA KHAMIS. HARI JUMAAT CUTI.

Telefon dahulu sabelum datang sila buat temu janji. [KLIK SINI]

Telefon no.03-618 55845 atau 019-216 3114