Dato Kelana Indra Sakti
Fanpage
JADUAL AKTIVITI DATO’ KELANA

PUSAT RAWATAN ISLAM RUQYAH

SUDAH JADI PUSAT HIBURAN JIN, SAKA, IBLIS???

Tujuan JIN datang untuk memuji mengucap syabas, terima kasih, tahniah kepada ustaz2 pelakon popular jadi pujaan kesayangan jin. Sekarang banyak ustaz2 perubatan islam yang bijak agama, bijak menipu dan memperalat agama untuk kepentingan diri.
Cakap tidak serupa bikin, hanya bersandiwara sahaja dan selalu menasihat orang jadikan jin sebagai musuh kita tetapi ustaz mengikut telunjuk jin. sama2 berpakat menipu orang jadikan jin.iblis rakan seperjuangan.


SEKARANG PUSAT RAWATAN ISLAM RUQYAH.
BERSEPAH MACAM CENDAWAN TUMBUH. DIMUSIM HUJAN.

Kerana dapat sambutan sangat luar biasa daripada jin, saka dan iblis. 

Zaman kegemilangan PUSAT RAWATAN BOMOH sudah tamat.
sekarang zaman kegemilangan. PUSAT RAWATAN ISLAM.RUQYAH. KONONYA. BERLANDAS KAN AL-QURAN HADIS DAN SUNAH NABI.
Ustaz2 mengambil kesemptan diatas imej bomoh yang tercalar menangguk diair keroh. Ustaz2 melarang orang ramai jika ada penyakit. sihir. gangguan jin. saka. jangan pergi mendapat rawatan bomoh syirik. mengguna jampi serapah.
YANG SABENAR NYA USTAZ LAGI HEBAT MENIPU.

Ramai tidak menyangka mereka telah kena tipu kerana ustaz bijak memperalat nama allah. ayat2 suci al-quran. ruqyah. Untuk publisiti murahan ustaz jadi kan bomoh.jin.saka.iblis sebagai kambing hitam menipu orang memfitnah jin.saka.apa yang dikata ustaz lebih banyak menipu,dari yang betul.

Yang bukan ustaz mengaku ustaz kerana ingin sangat hendak jadi pelakon terkenal. seperti ustaz2 berkelulusan universiti al-azhar mesir.sudah ramai Berjaya menjadi pelakon handalan sebagai pelawak yang cukup popular kerana berjaya menghibur kan jin.saka.iblis.
Kerana sambutan yang sangat luar biasa.PUSAT RAWATAN ISLAM RUQYAH.SEKARANG SUDAH JADI PUSAT HIBURAN JIN.SAKA.IBLIS.SELALU BOX OFFICE.FULL HOUSE.
ustaz2 berlumba2 mengambil kesempatan. menangguk diair keroh. yang tidak tahu dalam bidang perubatan.mengaku mereka pakar perubatan islam. membuka kononya pusat rawatan islam.ruqyah dan membuka-
AKADEMI.SEMINAR.KELAS BENGKIL KURSUS UNTUK JADI PELAKON PELAWAK.BAGAIMANA CARA HENDAK MENIPU ORANG UNTUK MENGHIBUR JIN.SAKA.IBLIS.
KURSUS BAGAI MANA CARA NYA.HENDAK BUAT ORANG TIDAK SAKIT JADI SAKIT.YANG SAKIT AKAN BERTAMBAH TERUK SAKIT.SUDAH TENTU JIN.SAKA IBLIS.SANGAT GELI HATI TERTAWA TERBAHAK BAHAK…AKAN MENJERIT2 BOOO…PADA USTAZ USTAZ.KENAPA KITA TIDAK TERFIKIR KITA TELAH DIPERBODOH2 OLIH USTAZ!!!


MERAWAT PESAKIT DENGAN CARA MENYEKSA PESAKIT.DENGAN CARA MELETAKAN KAYU DICELAH JARI KAKI ATAU TANGAN SERTA MEMICIT. DISELURUH BADAN DIPICIT DIPUKUL DENGAN KAYU.KONON NYA MENYEKSA JIN.SAKA.IBLIS.AGAR KELUAR DARI DALAM BADAN PESAKIT.LAGI KUAT PESAKIT MENJERIT KESAKITAN.LAGI KUAT JARI.KAKI.TANGAN.DIPICIT.BADAN LAGI KUAT DIPUKUL DENGAN KAYU.
USTAZ YANG MERAWAT MERASA DIA HEBAT SYOK SENDIRI KERANA KONON PADA SANGKAANYA.POWER AZAN.AYAT2 SUCI YANG DIBACA MENYEBAB KAN JIN.SAKA.IBLIS MENJERIT KESAKITAN.YANG SABENAR SAKIT ORANG.BUKAN JIN.SAKA.IBLIS.


Ustaz akan bertambah syok sendiri merasa megah konon ilmu nya cukup hebat pawer jika pesakit yang dirawat menjerit terpekik terlolong sekuat kuat nya.jika betul ayat2 suci yang dibaca ustaz ada pawer kenapa merawat dengan cara menyeksa pesakit. Apa kah begitu cara nya ustaz2 merawat pesakit.tidak beza 2×5 dengan cara rawatan bomoh.yang dikata pakar rawatan islam.ruqyah.berlandas kan al-quran.ruqyah. hadis dan sunah nabi.itu yang sabenar nya.menyeksa orang.jika begitu cara nya siapa pun bolih jadi pakar rawantan islam.


JIN.SAKA.IBLIS.HANYA BERLAKUN SANDIWARA SAHAJA .PURA2 SAKIT. KELUAR DARI DALAM BADAN PESAKIT.AGAR USTAZ.AKAN MERASA SYOK SENDIRI. LAIN KALI DIA BOLIH DATANG LAGI.UNTUK MELIHAT LAKUNAN SANDIWARA USTAZ.YANG SANGAT MENGHIBUR HATI. 
TIDAK TERFIKIR KAH USTAZ.PESAKIT PUN BOLIH BACA AYAT2 SUCI AL-QURAN.SAPERTI YANG DIBACA OLIH USTAZ.JIKA PESAKIT YANG BACA LEBIH AFDHAL.TETAPI KENAPA PESAKIT BACA JIN.SAKA.IBLIS TIDAK PULA MENJERIT KESAKITAN.

Tidak ada dalam al-quran.ruqyah.sunah. hadis nabi.saperti cara rawatan mereka.sudah jauh menyimpang.dari landasan islam yang sabenar.
MEREKA SAH MENIPU.PEMBOHONG BESAR.JIKA ADA SIAPA SAJA USTAZ/ USTAZAH.MENGAKU MEREKA PAKAR RAWATAN ISLAM/RUQYAH. BERLANDAS AL-QURAN.HADIS DAN SUNAH NABI.


mendakwa mereka tahu mana mana ayat.suci al-quran.ruqyah.bolih Nampak.tahu berapa banyak jin.saka iblis.bersarang dalam badan pesakit.konon mereka bolih menangkap jin dimasukan kedalam botol.menyeksa. menyembelih.membakar jin.iblis.saka.


JIKA BETUL USTAZ2.PUSAT RAWATAN BOLIH BUAT SAPERTI TERSEBUT DIATAS.BUKAN KAH MEREKA JUA TAHU MANA AYAT2 SUCI AL-QURAN.RUQYAH.UNTUK DIJADI KAN PERISAI.BENTENG.PENDINDING DIRI.RUMAH.SUDAH TENTU JUA PUSAT RAWATAN ISLAM MEREKA.
KENAPA JIN.SAKA.IBLIS BOLIH MASUK KETEMPAT PUSAT RAWATAN ISLAM MEREKA.DATANG BERULANG ULANG KALI.JIN.SAKA.IBLIS.SEDIKIT PUN TIDAK TAKUT UNTUK BERLAWAN DENGAN MEREKA.SUDAH TENTU JIN.SAKA IBLIS.TELAH BERJAYA MEMPERBODOH.USTAZ2 SAPERTI TERSEBUT.


kenapa merawat hanya satu orang terkena histeria kerasukan jin/saka.sampai empat atau lima orang ustaz yang merawat. 
SEPATUT NYA JIN.SAKA.IBLIS.TAKUT DENGAN MEREKA.JIKA BETUL MEREKA TAHU AYAT2 POWER.MEREKA BOLIH.NAMPAK. MENANGKAP.MEMBUNUH.DIMASUKAN JIN KEDALAM BOTOL.SUDAH SEMUA JIN.SAKA.IBLIS.DALAM BADAN PESAKIT.SEMUA NYA SUDAH DITANGKAP.DIBINASA KAN.TETAPI KENAPA PESAKIT YANG SUDAH BANYAK KALI ADA YANG SUDAH BERTAHUN TAHUN. MEREKA RAWAT TIDAK JUA SEMBUH BAH KAN MAKIN BERTAMBAH TERUK.


Tidak terfikir kah pesakit.yang mereka telah dijadi kan alat untuk menghibur jin .saka.iblis. dan ustaz2.syok sendiri.tidak terfikir kah yang mereka juga telah menjadi pelakon sandiwara sebagai pelawak.untuk menghibur jin.saka.iblis. 
Apa kah bodoh sangat jin.saka.iblis.dalam badan pesakit sanggup datang berulang ulang kali.katempat pusat rawatan islam.sangup tunggu lama.semata mata.hendak menyerah diri.untuk diseksa.disembelih.dibakar.dibunuh.dimasukan kedalam botol. olih ustaz.
APA KAH BODOH SANGAT .JIN.SAKA.IBLIS.DALAM BADAN PESAKIT. SABELUM SAMPAI GILIRAN NYA.DIA ADA MELIHAT.MENDENGAR.KAWAN2 NYA JIN NYA.SAKA.IBLIS.MENJERIT KESAKITAN.TERPEKEK TERLOLONG.DITANGKAP DIMSUKAN KEDALAM BOTOL. DISEKSA.DISEMBELIH.DIBUNUH.DIBAKAR. OLIH USTAZ HAFIZ.
Apa kah bodoh sangat kah jin.saka.iblis.dalam badan pesakit.masih nak tunggu juga menyerah diri untuk diseksa.disembelih.dibakar. dibunuh.dimasukan kedalam botol olih ustaz.sepatut nya keluar lah dahulu.dari dalam badan pesakit.salepas pesakit keluar daripada pusat rawatan islam.masuk lah semula kadalam badan pesakit.

RAMAI MENGAKU USTAZ.ADA JUA YANG BERKELULUSAN UNIVERSITI AL-AZHAR MESIR.MENYALAH GUNA KEBIJAKSANAAN MEREKA DALAM BIDANG AGAMA.WALAU SAH MENIPU.KERANA MEREKA MEMPERALAT NAMA ALLAH SWT. AYAT2 SUCI AL-QURAN.RUQYAH.HADIS DAN SUNAH NABI.SAW.
KESILAPAN.PENIPUAN.MEREKA.TIDAK ADA SIAPA MENYANGKA.RAMAI BERKATA USTAZ TIDAK MUNGKIN MENIPU.JIKA ADA YANG TAHU PURA2 BUAT TIDAK TAHU.TIDAK ADA YANG BERANI MENENGUR.SANGGUP BERSUBAHAT.


Kisah penipuan bomoh selalu disiar diTV jua akhbar.TVdan akhbar hanya akan menyiar kan konon kejayan ustaz Berjaya merawat pesakit.tetapi kisah penipuan ustaz terbukti sah menipu tidak pula disiar diTV dan akhbar.tahu pura2 buat2 tidak tahu kerana lebih hendak jaga maruah yang bertitle ustaz sangup bersubahat tidak takut kemurkaan ALLAH 
Sekarang kisah penipuan ustaz bersepah di laman web:sila Google taip.ustaz lebih menipu dari syaitan.sila Goole lagi taip.keratan akhbar tentang siti balqis. sila Google lagi taip.bomoh ketuk syaitan….sini…sini…sini

RAMAI.LEBIH HORMAT PADA USTAZ.TIDAK HORMAT.TAKUT PADA ALLAH.SANGGUP BIAR KAN USTAZ2.MEMPERALAT NAMA ALLAH.AYAT2 SUCI AL-QURAN.RUQYAH.HADIS.SUNAH.NABI.MEREKA JADI KAN BOMOH.DAN JIN.SEBAGAI KAMBING HITAM.MENIPU ORANG.MEMFITNAH JIN.UNTUK PUBLISITI MURAHAN MEREKA.SUDAH TENTU PUSAT RAWATAN MEREKA JADI PUSAT HIBURAN JIN.SAKA.IBLIS.


Olih kerana saya tahu kesilapan mereka kerana saya sangat takut pada ALLAH SWT. saya tidak mahu bersubahat sudah tentu saya wajib menengur mereka.
saya sadar saya sangat kerdil.saya jua tidak lari dari buat dosa.kesalahan.kesilapan.yang disengaja atau tidak disengajakan.Saya sangat berterima kasih jika ada sesiapa sahaja yang sudi menengur kesalahan.kesilapan saya,insyaallah.saya sedia mengaku akan mohon ampun maaf pada siapa saja yang saya telah buat kesilapan.
DATO’ KELANA BERPENGALAMAN SUDAH LEBIH 50 TAHUN DALAM BIDANG PERUBATAN ISLAM.BELUM PERNAH ADA PESAKIT HISTERIA. KERASUKAN JIN.SAKA.IBLIS.MENCABAR UNTUK BERLAWAN DENGAN NYA.
Disini belum lagi di jarakan
DITEMPAT PUSAT PERUBATAN ISLAM DATO’ KELANA.BELUM PERNAH ADA PESAKIT.MENJERIT TERPEKIK TERLOLONG.KERANA HISTERIA KERASUKAN JIN.SAKA.IBLIS.
SEMUA PESAKIT HISTERIA KERASUKAN JIN.SAKA,IBLIS.APABILA SAMPAI SAHAJA DITEMPAT PUSAT PERUBATAN ISLAM DATO’ KELANA.SUDAH SEMBUH,BELUM PUN DATO’ SEMPAT MERAWAT MEREKA.


Jika ada pesakit histeria.kerasukan.jin saka.iblis.agak degil. Dato’ kelana hanya saorang sahaja yang Merawat.senang mudah cepat.tahu bagaimana cara untuk mengatasi hanya nya.dengan izin allah jua.pesakit cepat sembuh.merawat tidak sedikit pun menyeksa pesakit .
Berbeza tidak saperti ustaz2 dipusat rawatan islam yang lain.jika satu orang terkena histeria kerasukan jin saka.sudah tentu empat atau lima orang yang merawat nya.
Dato’ kelana sudah lebih 50 tahun dalam bidang perubatan islam kebanyakan pesakit yang dirawat insyaallah cepat sembuh.masaalah yang Berjaya diatasi.saperti berikut. 
terkena histeria.gangguan saka.jin sihir.buang saka.santau.masaalah rumah tangga.lambat jodoh.pelalau.putus tunang.kekasih diambil orang.bila kita suka pada orang.orang pula tidak suka pada kita.jika sudah berkahwin.rumah tangga selalu bermasaalah.
anak degil.tidak dengar cakap orang tua.malas belajar.suka bergaduh adik beradik.kerja disatau satu.tempat tidak lama.kalau lama pun bermasaalah.walau kerja rajin tidak main2.bos tidak suka.gaji tidak naik.pangkat tidak naik.
selalu saja orang hasat dengki.iri hati.dihina.dicaci.dibuli.suka duduk bersendirian.malas.lemah runsing gelisah.susah hendak tidur. Atau selalu hendak tidur.dengar suara bercakap.cepat marah.kemana pergi orang tidak suka.dipulau kawan2dan masyarakat.gangguan saka.terkena sihir.santau.lemah tenaga batin. dan lain2 masaalah.
Jika anda ada masaalah saperti tersebut diatas.anda sudah sudah berusaha berikhtiar.berubat secara moden.bomoh.dan dipusat pusat.rawatan.islam.ruqyah.yang berlandas kan al-quran.hadis dan sunah nabi.yang terkenal tidak terkenal.jauh dekat sudah pergi.
didalam badan segala macam.jin.saka.santau sihir.sudah dikeluarkan.dirumah macam macam sudah di buang.tetapi saka.jin sihir.masih ada menggangu.penyakit tidak jua sembuh bah kan makin bertambah teruk. masaalah tidak jua selesai.wang ribuan ringgit sudah habis dibelanja kan.
Jangan kecewa jangan putus asa harapan masih ada.tiap2 penyakit ada ubat nya.kecuali mati.


ALLAH TIDAK AKAN MENGUBAH NASIB KITA.

SUDAH TENTU KITA SENDIRI KENA MENGUBAH NYA.

Tersilap 2 kali taip saperti bawah hendak lah dibuang-
Dato’kelana berpengelaman lebih 50 tahun dalam bidang perubatan islam tahu bagaimana.
DATO’KELANA.BERPENGELAMAN SUDAH LEBIH 50 PULIH TAHUN DALAM BIDANG PERUBATAN ISLAM SEDIA MEMBANTU .TAHU BAGAI MANA CARA NYA UNTUK MENYELESAI KAN MASAALAH ANDA.AKAN MENOLONG .BERUSAHA BERIKHTIAR.
BERDOA’ HANYA MOHON PERTOLONGAN DARIPADA ALLAH YANG MAHA AGONG LAGI MAHA BERKUSA.HANYA PADA NYA SAHAJA LAH TEMPAT KITA MOHON SEGALA PERTOLONGAN. HANYA DENGAN IZIN ALLAH SWT. SAHAJA LAH.MASAALAH.ANDA CEPAT SELESAI.PENYAKIT CEPAT SEMBUH.SAKA TIDAK AKAN DATANG MENGGANGU ANDA LAGI. 
KERANA SANGAT TAKUT PADA ALLAH.DENGAN NAMA ALLAH.DATO’ KELANA BERJANJI.JUJUR AMANAH.INSYAALLAH.TIDAK MUNKIR JANJI.
JIKA PENYAKIT TIDAK SEMBUH.MASAALAH TIDAK SELESAI SAKA MASIH ADA MENGGANGU.ALASAN YANG SELALU DIBERI OLIH USTAZ/USTAZAH.BOMOH.YANG MERAWAT ANDA IALAH.KITA SEKADAR BERIKHTIAR.BAIK SEMBUH ATAU TIDAK.HANYA DENGAN IZIN ALLAH.JIKA NAK TERUS MERAWAT KENA TAMBAH WANG LAGI.JIKA TIDAK BERI ANDA DIPERSALAH KAN DIMARAHI.TIDAK DILAYAN LAGI.
ITU BUKAN ALASAN ATAU HELAH DATO’ KELANA.AGAR WANG ANDA TIDAK DIKEMBALI KAN.
Pakej perubatan bayaran seikhlas hati.yang tidak berkemampuan tidak perlu bayar(percuma).yang berkemampuan bayaran yang dikena kan sabanyak RM.50.00 atau RM.75.00 keatas
jaminan wang dikembalikan
JIKA TIDAK MENJADI.JIKA PENYAKIT TIDAK SEMBUH.JIKA JIN SAKA MASIH ADA MENGANGGU.MASAALAH TIDAK SELESAI.TIDAK MEMUASKAN.
Jika siapa ada masaalah saperti tersebut diatas berhajat untuk menyelesai masaalah anda.sila lah datang katempat pusat rawatan islam dato’kelana.sebelum datang talifon dahulu buat temu janji.
Waktu perjumpaan.hari isnin sahingga hari khamis. jam 10.00 pagi sahingga jam.6.00 petang. hari jumaat cuti.
 

SEBELUM DATANG SILA HUBUNGI
OI9-216 3114 / O3-618 55 845
ALAMAT :PUSAT PERUBATAN ISLAM DATO’KELANA
NO.15 TAMAN KAMARIAH.BATU 6,JALAN GOMBAK 53100 KUALA LUMPUR.

 

Carian Terkini:
  • pakar perubatan islam (46)
  • pusat rawatan islam (38)
  • perubatan islam ruqyah (24)
  • saka jin islam (20)
  • kursus perubatan islam (19)
  • perubatan islam percuma (19)
  • rawatan dato kelana sakti (19)
  • ustaz pakar perubatan islam (15)

jaminan

Testimoni - Jaminan Wang Dikembalikan

testimoni JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN dkelanasakti-com
(Klik pada gambar untuk besarkan)

**JAMINAN WANG ANDA DIKEMBALIKAN
JIKA PENYAKIT TIDAK SEMBUH MASAALAH TIDAK SELESAI.

PAKEJ PERUBATAN BAYARAN. IKHLAS IKUT KEMAPUAN. TIDAK BERKEMAMPUAN (PERCUMA) YANG BERKEMAMPUAN RM.50.00 ATAU RM.75.00 KEATAS.

KERANA SANGAT TAKUT PADA ALLAH SWT. DATO' KELANA TIDAK BERANI MUNKIR JANJI. BERJANJI DENGAN NAMA ALLAH SWT.DIBERI KAD (WARRANTY) JAMINAN WANG ANDA DIKEMBALIKAN.JIKA MASAALAH TIDAK SELESAI.TIDAK MEJADI.PENYAKIT TIDAK SEMBUH.JIKA SAKA MASIH ADA DATANG MENGGANGU.TIDAK MEMUASKAN.

DATO’ KELANA BERPENGELAMAN LEBIH 50 TAHUN DALAM BIDANG RAWATAN ISLAM.

Dipusat rawatan islam nya.tidak ada pun pernah ada pesakit yang mejerit terpekik terlolong.histeria kerasuk kan jin.kerana jin atau saka.tidak berani masuk katempat rawatan islam dato’ kelana.

jika pesakit yang terkena histeria sampai sahaja ditempat rawatan nya,jin atau saka sudah lari keluar dari dalam badan pesakit .belum pun sempat dato’ kelana merawat pesakit sudah pun sembuh.

jika ada jin yang degil tidak mahu keluar dari dalam badan pesakit tempat dia bersarang.dato’ kelana hanya saorang sahaja yang merawat nya.alhamdulillah.dengan izin allah pesakit cepat sembuh.

DATO’ KELANA MERAWAT TIDAK MENYEKSA PESAKIT. MERAWAT DENGAN CARA.BERUSAHA BERIKHTIAR. BERDO’A MINTAK PERTOLONGAN DARIPADA ALLAH S.W.T.YANG MAHA AGONG LAGI MAHA BERKUASA. HANYA DENGAN IZIN NYA SAHAJA LAH.PENYAKIT CEPAT SEMBUH MASAALAH CEPAT SELESAI.

Jika anda memerlukan pertolongan sila datang ke
PUSAT RAWATAN ISLAM Dato’ Kelana di alamat :

No. 15, Taman Kamariah Batu 6, Jalan Gombak 53100 Kuala Lumpur.
BUKA.ISNIN SEHINGGA KHAMIS. HARI JUMAAT CUTI.

Telefon dahulu sabelum datang sila buat temu janji. [KLIK SINI]

Telefon no.03-618 55845 atau 019-216 3114